Kahdeksan syytä, miksi 30-vuotiaaksi tuleminen ei ole niin kamalaa

Elämä ei lopu 29-ikävuoteen.

Sinä, joka huolehdit ja murehdit 30 vuoden täyttämisestä, ei huolta, sillä se ei ole täynnä synkkyyttä. Uutissivusto Metrolle bloggaava Katie Adams kirjoittaa, että kolmikymppisenä oleminen on ihan hyvä aikakausi ja listasi kahdeksan syytä, miksi näin on.

1. 30-vuotissyntymäpäivä

Se on iso syntymäpäivä ja se tarkoittaa enemmän lahjoja kuin olet koskaan ennen saanut sekä mahdollisuutta juhlia useamman kerran, koska se on vielä nuoressa elämässäsi ensimmäinen iso virstanpylväs. Tämä on viimeinen syntymäpäivä, jolloin voit huoletta olla kaatokännissä, tanssia pöydillä ja pukeutua teini-ikäisille suunniteltuihin vaatteisiin, koska näiden asioiden tekeminen kolmikymppisenä ja sitä vanhempana saa sinut näyttämään typerältä.

2. Naisen mieli, tytön kroppa

Kolmikymppisenä olet fiksumpi, mutta näytät silti kuumalta ja kroppasi on kunnossa. Adams kirjoittaa itse toivovansa, että olisi parikymppisenä tiennyt sen, minkä tietää 32-vuotiaana. ”Ajattele kuinka se tieto olisi voinut säästää sinut oudoilta poikaystäviltä, villeiltä muotikokeiluilta ja siltä yhdeltä kerralta, kun ajattelit, että on fiksua……(aseta oma printtikelvoton tarinasi tähän)”, Adams bloggaa.

3. On olemassa runsaasti viehättäviä ja tyylikkäitä yli 30-vuotiaita

Liityt muun muassa Beyoncen, Kate Middletonin, Jessica Bielin ja Kim Kardashianin joukkoon. Kukaan heistä ei vaihtanut mummotyyliin täytettyään 30 vuotta. Julkkisten kohdalla voi tosin olla, että Botoxilla on näppinsä pelissä silotellun ulkonäön kanssa.

4. Ihmiset ottavat sinut vakavasti

Jos olisit eroamassa, haastamassa jonkun oikeuteen tai tekemässä testamenttia, etkö luottaisikin 35-vuotiaaseen asianajajaan 25-vuotiaan, juuri harjoittelusta päässeen sijaan? Niinpä niin. Sama pätee kaikkeen. Kypsempi kampaaja vaikuttaa luotettavammalta ja kuvittele pääministeriksi parikymppistä. Eduskunta olisi täynnä väittelyjä parhaista illanviettopaikoista ja tuopin hinnoista.

5. Sinulla on kymmenen vuotta aikaa siihen, kun täytät 40

Et siis ole vielä vanha – eikä ole nelikymppinenkään.

6. Olet saanut kaikki ”tarpeelliset” asiat tehtyä

Olet luultavasti hankkinut ajokortin, kiivennyt uratikkaita ylemmäs, ehkä asettunut aloilleen jonkun kanssa ja säästänyt rahaa siihen mennessä, kun täytät 30. Kaikki asiat, jotka suurin osa ihmisistä päätyy tekemään ja jotka vievät aikaa, ovat takana ja hoidettu. Kolmikymppisenä voit siis keskittyä kiinnostavimpiin ja satunnaisempiin asioihin, kuten laskuvarjohyppyihin, koirankasvatukseen, rodeoratsastukseen, sirkuskouluun, näin esimerkkinä.

7. Vanhemman tai nuoremman tapailu

30-vuotiaana et ole seksuaalinen saalistaja, jos poikystäväsi on 25 eikä sinulla ole isähahmo-ongelmia, jos kumppanisi on yli 45. 30-vuotiaana oleminen ei tarkoita, että on pakko asettua aloilleen, sillä kaikki tietävät naisten saavan lapsia vanhempina nykyisin.

8. Olet lähempänä eläkkeelle pääsyä

Saatat rakastaa työntekoa ja työtäsi nyt, mutta ajatus eläkkeellä olosta kuumassa maassa juoden viiniä auringossa houkuttelee. Ei huolta, olet melkein sielä, sillä eläkeikä on lähempänä kuin silloin, kun olit 21.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.