Olet varmasti kuullut, että ennustajat voivat ennustaa käsien ominaisuuksien perusteella. Mutta kädet, kynnet ja sormet voivat kertoa myös persoonallisuudesta.

Tämä mielenkiintoinen aihe esitellään Brightside-sivustolla. Aihe aloitetaan sillä, että kerrotaan mitä eroa on vasemmalla ja oikealla kädellä, joten ensin pitää määritellä kumpi käsistä on vahvempi käsi. Sehän on helppoa, koska jokainen tietää onko oikea- vai vasenkätinen. Johtavan käden kämmen ja sormet heijastavat työhösi ja henkilökohtaisiin ​​ominaisuuksiin liittyviä asioita, kun taas toisen käden sormet kertovat suhtautumisestasi läheisiisi.

Kun nyt katsot vahvemmassa kädessäsi olevia sormiasi, selvitä mitkä niistä ovat vahvoja ja mitkä heikkoja. Heikot sormet nojaavat toisiin sormiin ja ovat taipuneita esimerkiksi eteen tai taaksepäin. Vahvat sormet ovat pitkiä ja suoria.

Tätä vahvemman käden vahvat sormet sinusta kertovat

  • Vahva peukalo vahvemmassa kädessä kertoo, että yrität menestyä ammatissasi.
  • Vahva etusormi kertoo kiinnostuksestasi voimaan, luonteen vahvuuteen ja taitavuuteen.
  • Vahva keskisormi kertoo vastuusta, tehokkuudesta, itsevarmuudesta sekä kasvusta ja viisaudesta.
  • Vahva nimetön liittyy taiteellisuuteen ja itsensä ilmaisemiseen.
  • Vahva pikkurilli kuvaa kommunikointitaitojasi.

Esimerkiksi jos sinulla on vahvemmassa kädessäsi vahva peukalo ja keskisormi, olet todennäköisesti tehokas, vastuullinen ja ammattitaitoinen henkilö, joka ei aio saavuttaa pelkästään tavoitteitaan, vaan vieläkin enemmän.

Seuraavaksi katsotaan kynsien muotoa

Myös sormenpäiden ja kynsien muoto kertoo persoonallisuudesta mielenkiintoisia asioita:

  • Pyöreä kynsien muoto kertoo halustasi olla rauhassa muiden kanssa ja hylkäämisen pelosta.
  • Neliönmuotoiset ja litteät sormenpäät ja kynnet tarkoittavat, että olet tarkka ja et pidä epävarmuudesta.
  • Lapion muotoiset, leveät kynnet kertovat sen, että pidät kekseliäisyydestä ja siitä, että sovituista asioista pidetään kiinni.
  • Teräväkärkiset sormenpäät ja kynnet kertovat, että haluat toimia epätavallisten ja arvoituksellisten asioiden parissa.

Lopuksi katsotaan vielä sormien välisiä etäisyyksiä

Aseta kätesi tasaiselle alustalle tai pidä niitä rennosti kasvojesi edessä. Jos sormesi ovat kaukana toisistaan, olet todennäköisesti itsenäinen ja ihastunut kokemaan ja testaamaan uusia asioita.

Jos sormesi ovat tiiviisti vierekkäin, olet varovainen ja mahdollisesti myös hyvin itsenäinen.

Jos nimetön ja keskisormi ovat erillään, on sinulla vaikeuksia vaikuttaa asioihin. Jos he ovat lähellä toisiaan, sinulla on tapana vastata sosiaalisiin odotuksiin ja noudattaa sääntöjä.

Jos nimetön ja pikkurilli ovat kaukana toisistaan, sinulla on taipumus välttää vakavia keskusteluja ja päätöksiä, joka vaikuttaa sekä työ- että perhe-elämääsi. Jos nämä sormet eivät ole paljon normaalia kauempana toisistaan (vertaa ystävän käteen), olet todennäköisesti itsenäinen ajattelija, jolla riittää seikkailunhalua.

Lähde: Brightside