Kaappien ovet säilytystilaksi – 8 asiaa, joita säilyttää kaappien ovissa

Ovien toiselle puolen voi laittaa piiloon niin lastenkirjoja kuin mausteita.

Jos säilytystila on kortilla tai haluat säilyttää tavaroita poissa muiden katseilta, voivat kaappien ovet olla oikein oiva paikka siihen. Lue alta 8 ideaa, mitä säilyttää kaappien ovien toisella puolen.

Mausteet

Ripusta maustehyllykköjä ruoka-ainekaappin oveen. Mausteet ovat yhdessä paikassa siististi ja helposti saatavilla kuin jos ne olisivat riveissä kaapin hyllyllä.

Askartelutarvikkeet

Kun laitat askartelutarpeita oveen säilytykseen, näet paremmin, mitä omistat ja kaikki on nopeammin saatavilla – eikä lahjapaperit pääse niin helposti rypistymään.

Hiuskorut ja -koristeet

Jos sinulla on pieniä tyttöjä tai omaat itse runsaasti erilaisia hiuskoruja, pantoja ynnä muita, voi niiden laittaminen vaatekaapin oveen auttaa sinua pitämään kaikki tallessa ja näet kerralla koko valikoimasi, mikä helpottaa valintaa.

Korut

Toisiinsa sotketuneet kaulaketjut ovat ikäviä selvittää. Voit välttyä tältä, jos teet kaapin oveen oman säilytyspaikan koruille esimerkiski S-koukkujen avulla.

Meikit

Monille naisille kertyy helposti iso kasa meikkituotteita, koska erilaisia sävyjä ja tuotteita on niin paljon. Ne tuotteet, joita käytät vähemmän, voivat löytää hyvän paikan oven takaa ja voit lajitella niitä esimerkiksi sävyjen mukaisesti.

Lastenkirjat

Jos kirjahylly on jo täynnä, voi lastenhuoneen kaapin ovi olla hyvä paikka lastenkirjoille. Esimerkiksi maustehyllyköiden avulla voit tehdä oman hyllyn oven toiselle puolen ja voit sieltä aina valita kirjan, jota lukea lapsille.

Koulutarvikkeet

Erilaiset kynäy, kumet ynnä muut koulutarvikkeet voi säilyttää myös erilaisin säilytysratkaisuin oven takana. Näin ne ovat kätevästi yhdessä paikassa eivätkä pöydillä pyörimässä.

Ylimääräiset tuotteet

Jos olet ostanut varastoon hammastahnaa tarjouksesta tai shampoota ja kotona hoksaatkin, ettei niille ole säilytystilaa, on ovi jälleen pelastukseksi.

Katso täältä kuvavinkkejä sekä ohjeita, miten voit tehdä erilaisia säilytysratkaisuja oviin.

Lähde: Good Housekeeping