Tunnetut näyttelijät joutuivat lukemaan ilkeitä tviittejä joutuivat itsestään.

Ihmisillä on usein tapana päästellä höyryjä sosiaalisessa mediassa, Yhdysvaltain presidenttiä myöten, ja etenkin julkisuudesta tutuille henkilöille kohdistetaan myös varsin ilkeitä tviittejä. Jimmy Kimmelin isännöimässä talk show’ssa julkkikset saavat luettavakseen juuri näitä ilkeitä kirjoituksia.

Tuoreimmassa Celebrities Read Mean Tweets -osiossa elokuvista ja tv-sarjoista tutut näyttelijät lukivat, mitä some-kansa on heistä tviitannut.

Gal Gadot?? Mietin tässä, että miksei sillä naisella ole tissejä”, Wonder Woman -elokuvan päätähti luki ja vakuutteli tviittajalle, että kyllä ne ovat siellä.

Nikolaj Coster-Waldaun lukema tviitti liittyi hänen Game of Thrones -sarjassa näyttelemään hahmoon:

”Jaime Lannisterilla on pieni m*na, kertokaa eteenpäin”, hän luki tviitistä.

Jennifer Lawrencelle oli tviitattu, että hänen seksuaalinen ”käsipelinsä” on varmaan todella innotonta.

”Mistä he tietävät”, Lawrence tokaisee tviitin luettuaan ennen kuin alkaa hymyillä.

Osansa tviiteistä saivat lisäksi muun muassa Emma Watson, Jake Gyllenhaal, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston ja Jim Parsons. Viimeisenä tviitin itsestään sai luettavaksi Alec Baldwin.

”Koetin juuri katsoa Saturday Night Livea – ei sitä voi katsoa! Täysin puolueellinen, ei ole hauska ja Baldwinin imitaatio ei voi mennä pahemmaksi. Surullista”, luki Baldwin tviitin, jonka oli rustannut Yhdysvaltain presidentti Donald Trump.

Voit katsoa julkkisten reaktiot lukemiinsa tviitteihin artikkelin yllä olevalta videolta.