Tämän päivän joulukalenterin aiheena ovat joululahjatoiveet.

Nyt, kun joulukuu on jo edennyt toiseen päivään saakka, on hyvä aika alkaa pohtimaan tänä jouluna toivottavia lahjoja. Haluatko kenties jotain pehmoista vai oletko sittenkin tänä vuonna uusien elämyksien kannalla? Haluatko lahjaksi vain arvokasta aikaa perheeltäsi vai kaipaatko lahjaksi jotain tunnearvoltaan tärkeää ja pitkäaikaista, kuten koruja?

Mitä ikinä toivotkaan tänä vuonna, lahjatoiveet kannattaa kirjata itselleen talteen jo hyvissä ajoin – ja tietysti postittaa kirjeen mukana korvatunturille, missä joulupukki ja hänen apurinsa innokkaana tarttuvan lahjalistaasi kootakseen sen. Ethän vain jätä pukkia pinteeseen! Ja koska haluamme auttaa pukkia kuulemaan kaikki toiveet annamme sinulle nyt mahdollisuuden saada äänesi kuuluviin myös digitaalisesti. Jätä alle kommentti, jossa kerrot, mitä sinä odotat tältä joululta ja minkälaisia lahjatoiveita sinulla on. Pukki kiittää.

Tämän kuvan myötä haluamme toivottaa kaikille lukijoillemme onnellista ja lahjarikasta joulua – olivatpa toiveesi mitä tahansa; materiaalistisempia tai hengellisempiä. Toivottavasti kaikki toiveesi käyvät toteen!

Päivän joulukalenteri ja luukku numero 2 näyttää tältä:

Joululahjalistankirjoittaminen

Jaa alla kommenteissa, mitä sinä toivot pukilta tänä vuonna? Katso myös aiemmat joulukalenterin luukut täällä.

[vieraskyna]

Seuraa lisää naisellisia juttuja Nainen.comin Instagramissa ja jaa omat naiselliset hetkesi hashtagilla #vainnaistenjuttuja!

[/vieraskyna]