Tämän päivän joulukalenteri on täynnä rakkautta.

Rakkaus ja rakastaminen ovat hyvin arkipäiväisiäkin asioita, mutta ne tuppaavat unohtumaan kesken arjen kiireiden ja askereiden. Välillä on hyvä muistuttaa itseään siitä, että huomioi kumppaniaan riittävästi ja tarjoaa tälle oman hellän huomansa pyyteettömästi. Ja koska joulu on mitä parhaita aikaa muistaa toista ihmistä lämmöllä, on lähimmäisen rakkaus myös vahvasti läsnä joulunajan tunnelmoinnissa.

Tämän päivän luukun myötä haluamme kannustaa kaikkia teitä rakastamaan syvästi. Haluamme muistuttaa, että rakkauden tulisi olla epäitsekästä ja voimaannuttavaa; asia, joka tuo voimaa ja antaa enemmän kuin ottaa. Jos olet jo löytänyt rinnallesi kumppanin, jolle voit osoittaa rakkauttasi, tee se jo tänään viipyilemättä ja empimättä. Halaa häntä, kun hän sitä vähiten odottaa. Tee jokin hyvän tahdon ele. Anna hänen ottaa viimeinen pala pizzasta. Tuo hänelle lasillinen juotavaa tai valmista hänelle lämmöllä ja rakkaudella ruokaa ilman, että hänen täytyy sitä pyytää.

Rakastakaamme jouluna toisiamme. Rakastakaamme paljon erilaisia asioita ja erilaisia ihmisiä. Rakastakaamme niin, että koko muu maailma katoaa tuossa pienessä hetkessä.

Päivän joulukalenteri ja luukku numero 14 näyttää tältä:

Kunkokomuumaailmakatoaaympariltanne

Miten sinä aiot jakaa rakkauttasi tänä jouluna? Jaa alla kommenteissa! Katso myös aiemmat joulukalenterin luukut täällä.
[vieraskyna]

Seuraa lisää naisellisia juttuja Nainen.comin Instagramissa ja jaa omat naiselliset hetkesi hashtagilla #vainnaistenjuttuja!

[/vieraskyna]