Jos on suhteessa sellaisen kanssa, jolla on sama horoskooppimerkki kuin itsellä, onko sellainen suhde täydellinen? Vai voisiko se olla täysi katastrofi?

Asiantuntijoiden mukaan se riippuu muutamasta asiasta. Silloin todennäköisesti ymmärtää puolisoaan paremmin. Silloin elämänarvot ovat ehkä samanlaisia ja käyttäydytään samalla tavalla omituisesti. Mutta se ei tarkoita välttämättä sitä, että suhde toimisi silloin normaalia paremmin. Toki pelkällä horoskoopilla ei ole tässä merkitystä, mutta nyt keskitytään vain siihen.

Kun on sama horoskoopiltaan, omaa myös samat heikkoudet. Kahdella vaa’alla voi olla vaikea tehdä päätöksiä jopa ihan pienistäkin asioista, kuten missä syödään lounasta. Kahdella leijonalla voi olla paljon taisteluita siitä, että kumpi saa olla huomion keskipisteenä.

Jotkut horoskooppimerkit voivat sopia yhteen paremmin kuin toiset merkit

On kuitenkin horoskooppimerkkejä, jotka sopivat hyvin yhteen. Sellaisia ovat esimerkiksi ravut. Heillä on hoivaamisvietti, jota on miellyttävää toteuttaa yhdessä. Neitsyeiden suhde toimii hyvin niin kauan, kun he eivät analysoi suhdettaan liikaa. Myös jousimiesten ja kauriiden on todettu toimivan hyvin yhteen.

Tätä ei kannata kuitenkaan ottaa ihan tosissaan, vaan tämä on vain hauska ajatus kuinka kaksi samaa horoskooppia sopivat yhteen. Ei taida olla mitään hätää, vaikka olisitkin suhteessa ihmiseen, jolla on sama horoskooppimerkki kuin sinulla.

Lähde: Yourtango