Onko kumppanisi kysynyt sinulta näitä kysymyksiä? Se saattaa luvata ongelmia.

Useimmille meistä parisuhteen suurin pelko on se, että kumppani osoittautuisi uskottomaksi. Pettäminen onkin yksi merkittävimmistä syistä, miksi parisuhteet päättyvät.

Onneksi useimmissa tapauksissa pelko ei osoittaudu todeksi, mutta ikävä kyllä välillä pelko on aiheellista.
Jos kumppani osoittautuisi uskottomaksi, on tärkeää, että sinä osaat tunnistaa merkit.

Parisuhde-ekspertti nimittäin paljastaa, että pettäjillä on tapana kysyä tiettyjä kysymyksiä, jotta heitä ei saataisi omasta uskottomuudesta kiinni. Jos kuitenkin tiedät, mitä pettäjä kysymyksillään yrittää saavuttaa, hän ei onnistukaan enää yhtä hyvin peittelemään jälkiään.

Jos kumppanisi kysyy sinulta seuraavia kysymyksiä, hän saattaa pettää sinua.

 1. Miksi käyttäydyt oudosti?
  Pettävä osapuoli saattaa syyttää kumppania siitä, että tämä käyttäytyy oudosti, vaikka tämä ei olisikaan totta. Pettävä osapuoli saattaa pelätä, että hänen uskottomuutensa tulee esiin, ja saattaa hämätä sinua tällä kysymyksellä, tai saattaa yksinkertaisesti pyrkiä saamaan selville, tiedätkö uskottomuudesta.

 2. Mitä teet tänä iltana?
  Tietenkin on mukavaa, että kumppani on kiinnostunut elämästämme, mutta jos kumppani alkaa yllättäen olla todella kiinnostunut aikataulustamme, on syytä epäillä vilunkipeliä.

 3. Onko tuo henkilö sinusta viehättävä?
  Pettäjällä saattaa olla huono omatunto, ja hän saattaa alkaa ajatella, että koska hän pettää, niin sinäkin petät. Siksi hän kyselee sinulta, tunnetko vetoa vaikkapa työkavereihisi tai naapurin Markoon.

 4. Miksi kysyt minulta tuota?
  Tällä kysymyksellä on parikin eri tarkoitusta. Pettävä osapuoli voi kysyä sen esimerkiksi voittaakseen aikaa, tai pyrkiä tekemään kysyvästä osapuolesta epävarman ja saamaan tämän epäilemään omaa intuitiotaan.

 5. Petätkö sinä minua?
  Huvittavaa kyllä, tämä on kysymys, jota pettäjät kaikkein useimmiten kysyvät kumppaniltaan. Jos kumppanisi kysyy, petätkö sinä häntä, hän saattaa todellisuudessa tehdä sitä itse.

  Jos kumppanisi alkaa kyselemään sinulta edellä mainittuja kysymyksiä, kannattaa sinun olla erityisen varuillasi!


  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Best Life