Uusia terveystrendejä tulee aina vastaan. Jos siinä ei ole kyse ruokavaliosta, voi olla vaikea tietää kannattaako sitä lähteä kokeilemaan.

Oletko jo kuullut kollageenivedestä? Se on yksi uusimmista terveyteen liittyvistä trendeistä, josta sinun on hyvä tietää ensin muutama asia ennen kuin aloitat sen juomisen. Se vaikuttaa kehoosi yllättävillä tahoilla. Katso kaipaatko itse juuri noita muutoksia.

Kollageenivedestä saa kauneushyötyjä

Kun juot kollageenivettä, se antaa sinulle monenlaisia kauneushyötyjä. Kollageenin määrä vähenee ikääntyessä, joka aiheuttaa esimerkiksi ryppyjä sekä voi johtaa huonoon nivelten terveyteen ja kuivaan roikkuvaan ihoon. Kun juota kollageenivettä, voit yrittää estää ja hidastaa näiden tapahtumista. Se tekee hyvää myös kynsille ja hiuksille.

Juoma parantaa myös immuunijärjestelmää

Myös immuunijärjestelmä hyötyy tästä juomasta. Kollageeni tehostaa immuunijärjestelmää sen sisältämien aminohappojen ansiosta. Siitä löytyy esimerkiksi glutamiinia, joka on aminohappo, joka on vastuussa terveestä ja vahvasta immuunijärjestelmästä. Kollageeni voi tehostaa myös aineenvaihduntaa, joten sen avulla voi olla helpompaa pysyä haluamassaan painossa.

Kollageenivesi voi lievittää nivelkipuja

Kivut eivät ole mukavia, varsinkaan jos ne kohdistuvat niveliin. Kollageenin ottaminen lisäravinteena voi auttaa vähentämään nivelrikon oireita ja yleistä nivelkipua. Kun juot kollageenivettä, pitää sinun kuitenkin tehdä sitä noin kahden kuukauden ajan ennen kuin huomaat, että se on vähentänyt nivelkipujasi.

Voi juoda kollageenivettä tai syödä kollageenia jossakin muussa muodossa, jotka kaikki muodot toimivat samalla tavalla.

Lähde: The List