Nahkatakki voi olla todella hyvä valinta myös kypsemmällä iällä!

Iän karttuessa moni meistä on entistä varmempi omasta tyylistään. Tiedämme, mistä pidämme ja mistä emme, tiedämme, mikä näyttää hyvältä päällämme, ja meillä on muutamia luottoasuja, jotka voimme pukea päällemme muutamassa sekunnissa ja tuntea olevamme upeita tilanteessa kuin tilanteessa.
Silti on tiettyjä vaatekappaleita, jotka voivat pelottaa jopa kaikkein rohkeinta pukeutujaa – ja nahkatakit ovat yksi niistä.

Jos olet valinnut oikeanlaisen takin, voi se lisätä roppakaupalla tyylikkyyttä ja seksikkyyttä tyyliisi. Vääränlainen takki voi kuitenkin saada sinut näyttämään vanhanaikaiselta ja pölyttyneeltä.
Jos sinulla on kertynyt ikää mittariin, kannattaa ottaa nahkatakin valinnassa huomioon seuraavat neljä asiaa.

 1. Valitse klassikko
  Nahkatakkia valitessa kannattaa satsata klassiseen malliin ja yksinkertaisuuteen. Valitse bomber-malli tai klassinen bleiserimalli. Vältä turhia ketjuja tai näyttäviä yksityiskohtia, sillä ne eivät yleensä pysy kauan muodissa eivätkä sopi kypsempään tyyliin hyvin.

 2. Panosta laatuun
  Nahkatakkia valitessa kannattaa panostaa laatuun. Unohda halvat nahat ja ennen kaikkea unohda tekonahka! Panosta laadukkaaseen materiaaliin ja leikkaukseen. Jos haluat panostaa kunnolla, voit viedä nahkavaatteesi ompelijalle, joka räätälöi ne juuri sinun mittoihisi sopivaksi.

 3. Oikea väri
  Nahkatakin ei missään nimessä tarvitse aina olla musta tai kamelin värinen. Voit hyvin myös valita värin, joka syventää hiustesi tai silmiesi väriä. Kokeile esimerkiksi suklaan ruskeaa, burgundia, tumman sinistä tai tumman vihreää.

 4. Valitse mattaa
  Iän myötä kannattaa jättää kiiltävät nahat rekkiin, ja valita mieluummin mattanahkaa. Kiiltävä nahka nimittäin korostaa ihon epätäydellisyyksiä, kuten juonteita ja ryppyjä. Jos haluat pelata varman päälle, myös mokkanahka on loistava valinta!


  Ota edellä mainitut neuvot käyttöön täydellisen nahkatakin metsästyksessä!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Best Life