Isä-tytär-kaksikosta julkaistusta kuvasta on tullut viraalihitti.

Vanhemmat laittavat usein itsensä likoon lastensa puolesta monin eri tavoin. Tästä on saatu vasta herttainen esimerkki valokuvassa, josta on tullut viraalihitti netissä.

Kuvassa Disneylandiin lähtenyt isä-tytär-kaksikko on pukeutunut Pieni merenneito -animaatiosta tutuiksi hahmoiksi. Tytöllä on yllään Arielin asu, kun taas isä on omaksunut Arielin isän, kuningas Tritonin hahmon ja laittanut ylleen sinisen pyrstön sekä päähänsä asiaan kuuluvasti kruunun:

mermaid and her mer-dad at disneyland

Elite Dailyn mukaan kaksikon Disneylandissa nähnyt henkilö julkaisi kuvan Reddit-sivustolla lokakuun 1. päivänä. Kuva on julkaistu myös kuvapalvelu Imgurissa, missä se on kerännyt yli 1,3 miljoonaa katselua ja sekä siellä että Redditissä runsaasti positiivisia kommentteja.

Redditissä kuvan kommenteissa yksi isä innostui kertomaan omasta teostaan pienen tyttärensä pyynnöstä.

”Menin Disneny Not So Scare Halloween at Disney World -tapahtumaan tyttäreni kanssa eilen illalla. Hän halusi meidän kaikki menevän sinne prinsessoina, joten jotta en tuottaisi pettymystä, olin lihavin ja rumin Tuhkimo, jonka olette koskaan nähneet. Minulla oli todella huaskaa”, nimimerkki statix138 kirjoitti.

Alkuun hän ei laittanut kuvaa itsestään Tuhkimo-asussa, mutta myöhemmin hän kuitenkin lisäsi sellaisen:

sii7ksk
Kuva: Imgur

Vaikka kuun lopussa vietettävä halloween ei ole niin suuri juttu Suomessa kuin Yhdysvalloissa, ehkä nämä isät esimerkillään innostavat muitakin isiä kokeilemaan Disney-hahmoksi pukeutumista – olipa hahmo sitten kuningas Triton, Tuhkimo tai Frozenin Anna:

Dad of the year

Lähde: Elite Daily, Reddit