Isän videosta on tullut erittäin suosittu internetissä.

Syksyllä syntynyt Billie Day on vasta muutaman kuukauden ikäinen, mutta on iästään huolimatta jo viraalivideon tähti. Kiitos tästä kuuluu hänen isälleen, Josh Hawkinsille, joka teki koostevideon, jolla hän matkii maitopöhnässä olevan tyttärensä ilmeitä.

”Tyttäreni maitopöhnäisten ilmeiden matkiminen on minun uusi kokopäivätyö”, Hawkins kirjoittaa videon yhteydessä.

Yahoo Lifestylen mukaan Hawksin on entinen pastori, josta on sittemmin tullut koomikko. Hänet tunnetaan muun muassa Unelmien poikamiestyttö -ohjelmasta tekemistään hauskoista videokoosteista, mutta niiden suosio ei ole yltänyt hellyttävän, mutta hulvattoman maitopöhnävideon tasolle.

Marraskuussa julkaistulla videolla kuva on jaettu kahteen osaan: toisella puolen on nähtävissä pienen Billie Dayn ilmeitä ja toisella puolen on tämän isän versiot niistä.

”Rakastan ilmeilyä”, Hawkins kertoi Yahoo Lifestylelle.

”Sen jälkeen, kun tyttäreni on vieraillut maitobaarissa ja on maitopöhnässä, hän tekee mitä hauskimpia ilmeitä ja hänen silmänsä katsovat joka suuntaan. Kuvasin niitä puhelimellani ja minulle kertyi melkoinen kokoelma”, hän jatkoi.

Hawkins on heittäytynyt matkimiseen täysillä ja on videoita varten myös asustautunut samalla tavalla kuin tyttärensä. Hän on nimennyt vaimonsa ’luovaksi johtajaksi’ ja ’lavastuskuningattareksi’ hänen varmistaessaan, että isän ja tyttären asut käyvät yksiin, ja vaimo myös hyväksyy jokaisen ilmeen.

”Se oli kuin kauniisti koreografioitu tanssi”, koomikko totesi videosta.

Jokaista ilmettä on harjoiteltu, kuvattu ja kuvattu uudelleen, jotta ne ovat varmasti oikeat. Vaiva on ollut kaiken sen arvoista, sillä lopputulos on mainio – katso vaikka itse alla olevalta tai artikkelin yltä löytyvältä videolta!

Voit halutessasi ottaa Hawkinsin seurantaan Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa.

Lähde: Yahoo Lifestyle