Inspiraatiota kesää varten: 8 ideaa kesäisiin kynsiin

Lähestyvä kesä saa näkyä kynsissäkin.

Kesä lähenee jo hyvää vauhtia ja sään lämmetessä kynsien ilmeestäkin voi tehdä aurinkoisempaa. Jos kuitenkin inspiraatio kesäkynsiin on hukassa, voi alla oleva kooste olla avuksi.

Poimi sinua miellyttävimmät ideat, harjoittele toteutusta ja pian kyntesi ovat valmiit ottamaan kesän vastaan.

1. Jäätelökynnet

Söpöt ja hauskat jäätelökynnet näyttävät syötävän suloiselta. Kynnet tuovat esiin suloisen puolesi ja näyttävät silti elegantilta pitkissä kynsissä.

2. Pirteitä värejä ja kuvioita

Miksi valita yksi kuvio, kun voit valita monta tai miksi tyytyä vain yhteen väriin? Alla on yksi esimerkki pirteitä värejä ja erilaisia kuvioita yhdistelevästä kesätyylistä:

3. Söpöt melonikynnet

Vesimeloni on herkullinen tapa viilentää oloa kesän kuumina päivinä, mutta ne tuovat herkullisuutta myös kynsiin. Katso ohje vesimelonikynsiin täältä.

4. Pirtsakat sitruskynnet

Jos meloni ei ole oikein sinun juttusi, miten olisi pirtsakat sitruskynnet? Valitse yksi sävy ja tee kaikista kynsistä lempisitrushedelmäsi näköiset tai valitse monta ja esittele sitrushedelmien kirjoa kynsissäsi. Voit katsoa video-ohjeen täältä.

sitruskynnet

5. Rantakynnet

Leikkitele pääväreillä ja tee kirkkaat rantakynnet lakkaamalla yksi kynsi siniseksi, toinen keltaiseksi ja kolmas punaiseksi ja kahteen muuhun samaisia värejä sekä valkoista käyttäen tee pienet rantapallot – täydellinen rantakynsilook! Katso ohje täältä.

6. Hempeitä sävyjä

Mintunvihreät keskiosat, purkkamaisen pinkit kärjet ja paljaat alaosat muodostavat tämän suloisen kynsityylin:

7. Chevron-kuvioidut kynnet

Saa lyhyet kynnet näyttämään pidemmältä ja ota lempisävyjäsi käyttöön lakkaamalla chevron-kuvioita kynsiisi. Alla näet tästä monivärisen esimerkin:

8. Aurinkoisen keltaiset kynnet

Aurinkoisen keltainen ei kenties ole ensimmäinen sävy, jota tulee mieleen käyttää kynsiä lakatessa, mutta esimerkiksi alla se toimii hyvin paljaan kohdan kera:

Katso lisää inspiraatiota kesäkynsiin täältä.

Lähde: Good Housekeeping


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.