Ihmiset kertoivat saamistaan lahjoista, jotka eivät olleet heidän mieleensä.

Joululahjoja vaihdetaan pian ja lahjapaperin kätköistä voi paljastua monenlaisia yllätyksiä. Aina lahjan kanssa ei kuitenkaan ole onnistuttu, vaan kääreistä paljastuu kaikkea muuta kuin miellyttävä lahja.

Jotta toisten virheistä voisi ottaa opiksi ja tietäisi, minkälaisia lahjoja kannattaa välttää, on Metro pyytänyt ihmisiä kertomaan kamalimmista lahjoista, joita he ovat koskaan saaneet. Suomensimme ihmisten paljastuksia alle.

Aidosta kamelinkarvasta tehty kameli

”Sain kerran kameli-figuurin, joka oli tehty kamelinkarvasta. Matkamuisto jostakin. Se ei pysynyt pystyssä, koska sen jalat taittuivat. Pakotin ne pystyyn ja yksi niistä meni poikki ja paljon pieniä touhkkia alkoi tulla ulos jaloista. Se meni suoraan roskiin.”

Minisohva

”Kun olin 17, poikaystäväni antoi minulle syntymäpäivälahjan kaikkien ystäviemme edessä. Avasin sen, todella jännittyneenä. Se oli pikkuruinen oranssi sohva, jossa oli pienet violetit tyynyt. Katsoin häntä ja hän näytti hermostuneelta ja totesi: ’Se vaikutti sellaiselta jutulta, josta voisit pitää.'”

Syötävät stringit

”Vietin erään joulun poikaystäväni perheen luona. Olin noin 16, luulisin, ja hänen äitinsä antoi minulle korin, jossa oli söpöjä juttuja, kuten pyjama ja kylpytarpeita. Se oli todella ihana, mutta poikaystäväni isäpuoli lisäsi sinne yhdet sellaiset syötävät stringit. Hänestä se oli hulvatonta ja hän vitsaili siitä, mutta minä tunsin oloni todella epämukavkasi. Söin sen heidän edessään välttääkseni kysymykset siitä, miten sitä käytettiin. Se maistui paskalta.”

Käytetty lahjakortti

”Ostin kerran ystävälleni Zaraan lahjakortin hänen syntymäpäiväkseen, koska tiesin sen olevan hänen lempikauppa. Kun oli minun syntymäpäivä kuukautta myöhemmin, hän päätti antaa saman Zaran lahjakortin minulle takaisin. Ilmeni vain, että hän oli jo käyttänyt sen.”

Finnivoidetta

”Kuten iso osa teineistä, minullakin oli murrosikä läpi toisen asteen koulun, mutta valitettavasti olin finnisempi kuin keskiverto teini. Minun vuosiryhmässäni osallistuimme kaikki (tai meidät pakotettiin osallistumaan) Secret Santaan. Viimeisenä päivänä ennen joululomaa avasimme omalta salaiselta pukilta saamamme lahjat, jotka oli anonyymisti muilta luokkakavereilta. Olin niin innoissani avaamassa omaani, mutta pettymyksekseni lahjani oli finnivoidetta akneeni. Pahinta oli, että olin käyttänyt kyseistä tuotetta siinä toivossa, että se olisi auttanut ihoani, mutta se oli aiheuttanut vain enemmän finnejä. Surkeaa.”

Korvatulpat ja mysteerilahja

”Exäni antoi minulle lahjalaatikon, jossa oli muoviset korvatulpat, kun täytin 18. Hän selitti, että jotain muuta tulisi myöhemmin ja se on yllätys… mutta mitään ei koskaan tapahtunut. Kummallista.”

Vodkaa, jota ei voi juoda

”Minä sain vodkalahjapakkauksen äidiltäni, vaikka hän oli todistanut seurauksia, kun join vodkaa 18-vuotiaana ja hän tietää, etten ole voinut juoda sitä sen jälkeen.”

Seksileluja kavereilta

”Olin juuri alkanut deittailla poikaystävääni ja meillä oli yhteisiä kavereita, jotka olivat myös parisuhteessa. He tekivät ison numeron siitä, että antaisivat meille parilahja jouluksi, mikä oli jo itsessään outoa, mutta avasimme sen ja se oli vain laatikollinen seksileluja. Minun mielestä emme käyttäneet niitä, koska minusta oli epämukavaa, että ystävämme olivat valinneet ne ja kuvittelivat meitä käyttämässä niitä.”

Ohjeita pukeutumiseen

”Muutama vuosi sitten pyysin uimapaitaa, jotta voisin uida kylmässä paikallisessa altaassa ja poikaystäväni osti minulle burkinin. Exäni osti minulle tossut, joihin laitetaan molemmat jalat samaan. Hän myös antoi minulle What Not to Wear -kirjan.”

Kaksi ompelusettiä

”Sain kaksi ompelusettiä kaksilta isovanhemmiltani, kun täytin 18. Oli kuin he olisivat todenneet ’olet aikuinen nyt, ala ommella nainen!'”

Lähde: Metro