Bruno Mars kokeili Cordenin kyydissä erilaisia hattuja ja imitoi Elvistä – sekä tietysti lauloi

James Cordenin isännöimä Late Late Show with James Corden on tunnettu muun muassa mainiosta Carpool Karaoke -osiostaan ja jälleen Corden on saanut kyytiinsä yhden tähtivieraan, jonka kanssa syntyi viihdyttävä video.

”Joka kerta, kun olen tavannut sinut, vaikutat olevan mainiolla tuulella”, Corden tokaisee vieraaksi tulleelle Bruno Marsille.

Hyväntuulisuus välittyykin viihdyttävää videota katsoessa katsojalle asti. Toukokuussa Suomeen esiintymään saapuva Mars pitää hauskaa Cordenin kyydissä istuessaan, kaksikon laulaessa Marsin tuoreita ja vanhempia hittejä yhdessä.

Pelkästään laulamista autokaraokevideo ei kuitenkaan ole. Cordenin kehaistua, kuinka Mars pystyy käyttämään minkälaista hattua tahansa, saa Mars tietysti kokeiltavakseen erilaisia hattuja – yhden kanssa hän jopa muistuttaa hieman Guns N’ Rosesin kitaristia, Slashia.

Vierailunsa aikana Mars myös paljastaa olleensa 4-vuotias, kun hän ensimmäisen kerran hoksasi haluavansa esiintyä.

”Tekeydyin Elvis Presleyksi isäni rock & roll 1950’s -revyyssä Waikikilla”, Mars kertoi ja tämän jälkeen näyttää, että Elviksen kuuluisa huulen mutristaminen sujuu häneltäkin ennen kuin alkaa ex tempore laulaa Jailhouse Rockia.

Marsin vierailu Carpool Karaokessa on yksi viihdyttävimpiä, joita Cordenin talk show’sta on julkaistu. Voit katsoa piristävän videon artikkelin yltä ja aiemmin julkaisemiamme videoita Cordenin ohjelmasta löydät täältä.