Kesän EM-kisat eivät houkuttele vain miehiä, vaan myös meille naisille niillä on paljon annettavaa eri pelaajien muodossa. Seuraavaksi esittelemme Huuhkajien kokoonpanon kuumimmat urokset!

Tim Sparv. Kuva: Juha Tamminen
  1. Tim Sparv

Suomen joukkueen kapteeni ei ole pelkästään taitava pallon kanssa, vaan on noussut maajoukkueessa korvaamattomaan asemaan johtajataitojensa ansiosta. Ja sehän ei ole tunnetusti mikään salaisuus, että me naiset sytymme miehistä, joilla on johtajan ominaisuuksia! Haittaa ei missään nimessä ole myöskään Sparvin tummasta ja tulisesta katseesta, muodikkaan muhkeasta parrasta sekä huolitellusta olemuksesta. Huuhkajien kapteeni hurmaa seurajoukkueensa puolesta Kreikassa ja on monen daamin ikäväksi pitänyt jo useamman vuoden yhtä kuvankauniin tshekkiläisen mallin, Jitka Novackovan kanssa, jonka kanssa hän on juuri saanut perheenlisäystä. Kapteeni on myös osoittanut luonteenjaloutta ottamalla usein kantaa rasismia vastaan ja muun muassa lahjoittamalla entiselle koululleen tekonurmen. Sparv on Suomelle pelillisesti korvaamaton EM-kentillä, mutta monelle naiskatsojalle myös yksi merkittävä lisäsyy katsoa kisoja!

Teemu Pukki. Kuva: Juha Tamminen.

2. Teemu Pukki

Teemu Pukki ei ole viime vuosien aikana sytyttänyt pelkästään futista seuraavia miehiä, vaan myös naiskatsojia niin meillä Suomessa kuin myös seurajoukkueensa puolesta Norwichissa! Pukista on tullut Suomen selkeä ykköstykki, joka kerää jatkuvasti ihailua kansainvälisessä mediassa niin maaliensa kuin myös omistautumisensa, epäitsekkyytensä ja työmoraalinsa myötä. Pukin ulkoinen habitus on viime vuosien aikana muuttunut rajusti, sillä tähtihyökkääjä on alkanut treenata entistä kovemmin ja panostanut Kirsikka-vaimonsa ansiosta terveellisen ruokavalioon entistä enemmän. Entistä timmimpi ja atleettisempi pelaaja on saanut lempinimen ”Ilkeä-Pukki”, joka viittaa tämän voimakkaaseen taistelutahtoon ja jopa röyhkeään asenteeseen kentällä. Itsevarma tähtihyökkääjä ei kuitenkaan diivaile, vaan on nöyrä ja rakastettu joukkuepelaaja niin tiimikavereiden kuin fanienkin mielestä. Tämäkään huuhkaja ei lentele sinkkuna, vaan on jo useamman vuoden ollut naimisissa häikäisevän puolisonsa Kirsikan kanssa. Pukki nauttii mainetta upeana aviomiehenä ja isänä, ja onkin ehdottomasti yksi seksikkäimmistä huuhkajistamme!

Paulus Arajuuri. Kuva: Juha Tamminen.

3. Paulus Arajuuri

Huuhkajien vaalea viikinki on joukkueen todellinen luottopakki, joka on tärkeässä roolissa pitämässä Suomen maalia puhtaana pelissä kuin pelissä. Kapteeni Sparvin tavoin Arajuurikin ihastuttaa otteillaan seurajoukkuetasolla Kreikassa, ja 192-senttisen viikingin vaaleus onkin vaihtunut Välimeren rannikolla saatuun seksikkääseen rusketukseen. Kookas ja voimakas Arajuuri on luotettavuudellaan ja pelistä toiseen toistuvilla vakuuttavilla otteillaan ansainnut Huuhkajissa varakapteenin tittelin, eikä lainkaan perusteetta. Arajuuri on pitänyt jo jonkin aikaa yhtä Salatuista elämistä tunnetun Johanna Puhakan kanssa. Kaunotar on muuttanut jalkapalloilijan kanssa yhteen Kyprokselle ja pariskunnan romanttisia yhteiskuvia voikin seurata sosiaalisesta mediasta. Tämäkin huuhkaja on siis valitettavasti varattu. Hänen voimakkaita otteitaan Suomen joukkueen puolustuksen ytimessä voi silti jokainen ihailla EM-kisojen ajan!

Pyry Soiri. Kuva: Juha Tamminen

4. Pyry Soiri

Vasta 26-vuotias Pyry Soiri on todellinen maailmankansalainen, joka on asunut seitsemässä eri maassa ja oppinut nuoruudessaan jalkapallon salat afrikkalaista katujalkapalloa pelatessa. Soirille kerrottiin tämän nuoruudessa, ettei tästä koskaan tulisi jalkapalloilijaa, mutta lahjakas ja intohimoinen nuori mies osoitti, että unelmat on tehty toteutettaviksi, eikä koskaan saa antaa periksi! Äärimmäisen nopea mies edustaa seurajoukkueessa tanskalaista Esbjergiä ja debytoi Huuhkajissa vuonna 2017, jolloin hän ihastutti yleisöä ja todisti lahjakkuutensa tekemällä heti ensimmäisessä ottelussaan maalin. Soiri on läheisissä väleissä äitinsä kanssa, ja kutsuukin äitiään todelliseksi supernaiseksi, jolta on aina saanut tarvitsemansa tuen. Huuhkajien lahjakas laitahyökkääjä kertoo, että hänet on kasvatettu aina auttamaan vieruskaveria ja vaikkapa antamaan toiset nappulakenkänsä pelikaverille, jos siitä on toiselle apua. Soiri arvostaa kansainvälistä lapsuuttaan ja nuoruuttaan ja on kiinnostunut eri kulttuureista. Miehen äiti kertoo, että hänen poikansa kysyy usein, miten voisi auttaa muita ja parantaa erityisesti maahanmuuttajien ja uussuomalaisten mahdollisuuksia urheilun parissa. Lahjakas Soiri ei siis loista pelkästään kentällä, vaan myös persoonana! Naiset, laittakaa tämä komistus seurantaan!

Joel Pohjanpalo. Kuva: Juha Tamminen.

5. Joel Pohjanpalo

Berliinissä päivätyökseen pelaava vaalea komistus debytoi Suomen miesten maajoukkueessa jo 18-vuotiaana ja on siitä asti ihastuttanut otteillaan. Pohjanpalo on valittu huiman maalivireensä ja tehokkuutensa ansiosta Huuhkajien hyökkääjäksi EM-kisoihin ja samalla tutkapariksi Teemu Pukille. Seksikäs maalipyssy onkin valittu kuumimmaksi Huuhkajaksi jo vuonna 2015 MTV-uutisten lukijoiden keskuudessa, jolloin mies vei äänistä huikeat 21,5 prosenttia! Voimahyökkääjänä asemansa vakiinnuttanut ”Jolle” on ollut suomalaishyökkääjäksi aina poikkeuksellisen itsevarma ja jopa röyhkeä, mikä omalta osaltaan tietysti vetoaa naisiin. Myös tämä huuhkaja on poissa sinkkumarkkinoilta ja kertoo seurustelevansa saksalaisen naisen kanssa. Keväällä 2021 komistus kohahdutti Saksan Bundesliigassa tekemällä hattutempun vastustajan maaliin runsaassa 15 minuutissa. Berliinissä onkin vallalla varsinainen Pohjanpalo-hypetys! Pohjanpalo kertoo kärsimiensä lukuisten loukkaantumisten kasvattaneen luonnetta, ja mies kertookin oppineensa niistä ja osaavansa suhtautua asioihin nyt uudella tavalla. EM-kisoissa mies on onneksi kuitenkin taas kunnossa, ja me pääsemme ihailemaan itsevarman huuhkajahyökkääjän otteita ainakin kolmessa jännittävässä ottelussa!

Ei kuin kisoista – ja maisemista – nauttimaan!

Lähde: MTV Uutiset, Yle, IS, HS, Jalkapalloblogi, Iltalehti