Hups! Ethän sinä tee näitä noloja alusvaatemokia?

Ellet satu olemaan alusvaatemalli tai menossa kolmansille treffeille, kiinnität todennäköisesti liian vähän huomiota siihen, millaisia pikkuhousuja käytät.

Moni meistä tekee tietämättään jatkuvasti enemmän tai vähemmän noloja alusvaatemokia, joista moni tuo mukanaan ikäviä seurauksia.
Teetkö sinäkin seuraavia mokia?

 1. Et käytä puuvillaisia pikkareita
  Myönnetään, puuvillaiset pikkuhousut eivät ehkä ole ne kaikkein seksikkäimmät, mutta terveelliset ne ovat! Synteettiset materiaalit kuten pitsi ja satiini eivät hengitä, ja aiheuttavatkin helposti hiiva- tai bakteeriperäisen tulehduksen. Jos käytät synteettisiä materiaaleja, varmista, että edes haaraosa on vuorattu puuvillakankaalla!

 2. Käytät stringejä
  Tällä mokalla on pahimmillaan erittäin ällöttävät seuraukset: pakaroittesi välissä oleva kangassuikale hankaa peräaukkoasi, ja jos kangas siirtyy liikkuessaan edes muutaman sentin kohti genitaalejasi, saattaa käydä niin ikävästi, että peräaukkosi bakteerit siirtyvätkin vahingossa, krhm, naapuriaukkoon. Tällä voi olla ikäviä – ja kivuliaita – seurauksia.

 3. Käytät väärää kokoa
  Liian pienet pikkarit saattavat hiertää alapäätäsi ja pahasti! Se on alue, jolle et halua kivuliaita hiertymiä!

 4. Laitat pikkarit kuivuriin
  Pikkuhousuja ei ole suunniteltu kestämään kuivuria. Jos sinulla on tapanasi heittää pikkarisi kuivuriin, saat ostaa uusia erittäin usein, sillä niiden kangas ei kestä kuivurin kovaa käsittelyä. Kuivata pikkarisi pyykkitelineessä tai narulla sen sijaan!

 5. Käytät väärää pesuainetta
  Muu ihosi ei välttämättä pane pahakseen liljojen tai ruusujen tuoksuista pyykinpesuainettasi, mutta alapääsi saattaa hyvin todennäköisesti reagoida negatiivisemmin! Osta hypoallergeenista tai ainakin tuoksutonta pesuainetta, kun peset pikkareitasi! Miksi majavan edes pitäisi tuoksua puutarhalta?

 6. Käytät vääränlaista mallia
  Monet meistä miettivät liian vähän sitä, millainen malli sopii omalle kropalle parhaiten, ja miettivät vain sitä, minkälaiset mallit ovat muodissa ja mitkä eivät. Sama pätee kropan lisäksi myös asuun: erilaisiin asuihin sopivat erilaiset pikkuhousut ja valintasi voi olla myös väärä. Esimerkiksi pitsisiä stringejä ei pitäisi yhdistää ohuisiin tiukkoihin housuihin, sillä pitsin kuvio näkyy housuistasi läpi. Noloa!

 7. Käytät valkoisia pikkareita valkoisten vaatteiden kanssa
  Luulitko, että jos käytät valkoisia pikkareita valkoisten vaatteiden alla, ne eivät näy läpi? Väärin! Tämä on erittäin yleinen moka. Sinun pitäisi sen sijaan ostaa oman ihosi värisiä alusvaatteita, ellet halua niiden hohtavan vaatteidesi läpi.

 8. Käytät muotoilevia pikkareita liian usein
  Muotoilevat, kurvejasi litistävät pikkarit voivat aiheuttaa sinulle närästystä ja pahimmillaan jopa siirtää sisäelimiesi paikkoja, jos käytät niitä jatkuvasti! Huh!

 9. Käytät liian ohuita pikkareita
  Näissä on olemassa vaara, että huomaat vahingossa esitteleväsi kamelinvarvasta! Paksummat materiaalit ovat tässä kohtaa turvallisempia.

 10. Et osta tarpeeksi usein uusia
  Vanhat pikkarisi ovat paitsi epäseksikkään näköisiä, ne voivat myös hiertää, kun ne ovat menettäneet elastisuutensa lukuisissa pesuissa. Hemmottele itseäsi ja peppuasi ja osta itsellesi säännöllisesti uusia alusvaatteita!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The List


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.