Huima suoritus: Nuori mies ratkaisee Rubikin kuution vain muutamassa sekunnissa

Parikymppinen mies ratkaisi Rubikin kuution alle viidessä sekunnissa.

Luultavasti jokainen on joskus pyöritellyt Rubikin kuutiota käsissään ja yrittänyt ratkaista sen. Vaikka monet myös saavat kuution ratkaistua, harvassa ovat he, jotka pystyvät siihen niin nopeasti kuin hollantilainen Mats Valk.

20-vuotias Valk teki marraskuun ensimmäisenä viikonloppunaJawa Timur Openissa Indonesiassa Rubikin kuution ratkaisemisessa uuden maailmanennätysajan, kun hän pyöritteli 3×3-kuution jokaisen sivun samanväriseksi 4,74 sekunissa. Aiempi ennätys, 4,90 sekuntia, oli 14-vuotiaan Lucas Etterin halussa.

Valkin ennätyssuorituksesta on julkaistu viraalivideo nuoren miehen YouTube-kanavalla. Ennen ratkaisua hän saa tutkia kuutiota ja pyörittelee sitä käsissään kauemmin kuin hän käyttää aikaa itse kuution ratkaisemiseen.

”Siinä ei ehtinyt kissaa sanoa”, sanotaan. Valkin suoritusta katsoessa ehtii kyllä sanoa kissa-sanan useammankin kerran, mutta kokeilepa sanoa epäjärjestelmällistyttämättömyydelläänsäkäänköhän, saattaa nimittäin Rubikin kuutio ratketa nopeammin kuin saat sanan sanotuksi.

Voit katsoa Valkin huiman suorituksen jutun yltä.

Lähde: Business Insider


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.