Monet ovat saattaneet miettiä, miten hoikat naiset pysyvät hoikkina. Nyt heidän salaisuuksiaan on paljastettu.

The Stir -sivustolla päätettiin paljastaa, miten monet naiset pysyvät hoikkina. Tarkoitus ei ole kuitenkaan väittää, että hoikkuus on ainoa tapa olla hyvässä kunnossa. Nämä eivät myös ole lääkäreiden antamia neuvoja eivätkä päde kaikkiin laihoihin ihmisiin.

Nämä ovat kuusi hoikkien naisten salaisuutta:

1. Hoikat naiset syövät vain, kun ovat nälkäisiä

Se saattavat napostella jonkin herkun, jos sellaisen heille tarjoaa, mutta suurimmaksi osaksi he odottavat, että heidän tankkinsa ovat niin sanotusti tyhjät. The Stir -sivustolla kerrotaan myös, että koska he eivät varastoi kaloreita rasvasoluihin, he eivät himoitse ruokaa enempää kuin he kuluttavat.

2. He haluavat syödä terveellisesti

Hoikat naiset oikeasti haluavat syödä terveellisiä ruokia, joita monet saattavat karttaa, kuten pinaatti ja parsakaali.

3. Hoikat naiset syövät kohtuullisen kokoisia annoksia

He eivät syö itseään ähkyyn vaan lopettavat, kun tuntevat olevansa täynnä.

4. Kuntoilu on heidän mielestään nautinnollista

Kuntoilu saa heidät tuntemaan, että he ovat elossa. Jos he ovat monta päivää liikkumatta, he voivat jopa kiukustua helposti. Heille myös kuntoilu ei välttämättä ole kuntoilua, vaan se voi olla esimerkiksi tanssimista tai jalkapallon pelaamista, mikä on hauskanpitoa heille.

5. Heille ruoka ei ole vihollinen

Ruoka on polttoainetta ja nautintoa. Hoikille naisille se ei ole mikään uhka tai jotain, mitä pitäisi vältellä tai pelätä.

6. Osalla onni on vain sattunut potkaisemaan

Tämä voi kuulostaa epäreilulta, mutta osa hoikissta naisista vain sattuu olemaan hoikkia monista eri syistä. He ovat esimerkiksi sattuneet syntymään ja/tai heidät on kasvatettu tietyin ehdoin, jotka altistavat heidät käytösmalleihin, jotka johtavat hoikkaan vartaloon. Kaikki ei ole kiinni kurista.

Lähde: The Stir