Viisikymppinen näyttelijä paljasti omia ihonhoidon rutiinejaan, jotka saavat hänet näyttämään ikäistään nuoremmalta.

Hollywood-tähdet tietävät, miten tärkeää ihosta huolehtiminen on. Ei liene siis yllätys, että myös Nicole Kidman suhtautuu ihonhoitoon vakavasti – ja lopputulokset puhuvat puolestaan.

Oscar-palkittu näyttelijä tunnetaan roolisuoritustensa lisäksi upeista tyyleistään punaiselta matolta sekä iättömästä ulkonäöstään. 53-vuotias Kidman näyttää ikäistään nuoremmalta ja nyt Women’s Health on paljastanut, mitkä ovat tähden upean ihon salaisuudet.

Lue alta Kidmanin parhaat ihonhoidon salaisuudet, minkä jälkeen tiedät, miten voit hoitaa ihoasi kuin Hollywood-tähti.

Muista vitamiinit

Women’s Healthin mukaan on selvää, että Kidman ymmärtää ihonhoidon lähtevän sisältä. Kidman uskoo vitamiinien syömiseen ja ihon hyvinvoinnin tukemiseen sisäisen terveyden kautta. Tähti syö ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin tarkoitettua vitamiinia, joka on tehnyt ihmeitä etenkin hänen kynsilleen, joilla on ollut taipumus lohkeilla.

Öljykylpyjä

Kuvausten aikana Kidmanilla ei ole juuri aikaa self-care-tavoille. Kuvausten jälkeen hän hemmotteleekin itseään kylvyillä, mutta ei millä tahansa kylvyillä.

”Otan kuumia kylpyjä, joissa on paljon öljyä. Rakastan öljyä ja rakastan kylpeä siinä”, Kidman paljasti.

Pese meikit ennen yöunia

Moni syyllistyy ainakin toisinaan siihen, että menee nukkumaan meikit kasvoillaan, mutta Kidman puhuu meikkien pesemisen puolesta. Hän suosii tarvittaessa meikinpoistoliinoja, koska se on helppoa.

”Minut opetettiin pesemään kaikki meikit pois joka ilta, mutta jos olen tehnyt töitä koko päivän, käytän puhdistusliinaa, jotta se on nopeaa ja helppoa. Ne ovat hyviä matkustellessakin, koska ne saa turvatarkastuksesta läpi”, näyttelijä kertoi.

Sävytetyt kulmat ja ripset

Women’s Healthin mukaan Kidman ei käytä meikkiä, kun ei ole töissä, joten hän sävyttää ripsensä ja kulmakarvansa. Tämä on nerokas tapa vaaleille henkilöille, jotka haluavat herätä näyttäen siltä kuin olisivat jo meikanneet.

Retinolivoide tueksi

Retinolivoide tunnetusti auttaa ryppyjä vastaan ja Kidman on samaa mieltä. Tähti kertoo uskovansa retinolin voimaan ja hänestä se toimii. Women’s Healthin mukaan Kidman käyttää Neutrogenan Rapid Wrinkle Repairia, joka on hänelle helppo tuote.

”Ihoni on luonnostaan kuiva ja tämä ei kuivata ihoani. Voin laittaa sitä iltaisin ja tiedän, että se tasoittaa ihoni sävyä”, hän sanoi.

Kidman on Neutrogenan lähettiläs ja hän on tuonut selvästi esiin, että pitää merkin tuotteista.

Kosteutus etusijalle

Kidman on haastatteluissa paljastanut, mitä kauneudenhoitotuotteita häneltä aina löytyy. Pari esimerkkiä ovat La Mer Crème sekä Aquaphor, joista jälkimmäinen on Kidmanin mukaan halpa tuote ja se on mahtava hänen kuivalle iholleen.

Älä unohda aurinkosuojaa

Kidman tietää, miten tärkeä on suojata iho auringon ankarilta UV-säteiltä. Muutama vuosi sitten hän kertoi haastattelussa, että käyttää Neutrogenan aurinkosuojaa kuvauksissa, koska se on nopea, helppo levittää ja meikkitaiteilijat pitävät siitä, koska sen päälle voi tehdä meikin.

Lähde: Women’s Health