Herttainen video: Flamingon poikanen opettelee seisomaan yhdellä jalalla

Flamingot eivät heti synnyttyään osaa seistä yhdellä jalalla, vaan taito on opeteltava.

Monille tulee flamingoista ensimmäisenä mieleen vaaleanpunainen, usein yhdellä jalalla seisova lintu. Flamingot eivät kuitenkaan ole sellaisia heti munasta kuoriuduttuaan, kuten ilmenee Twitterissä julkaistusta viraalivideosta.

Videolla nähdään pieni flamingon poikanen, joka vasta opettelee yhdellä jalalla seisomista. Kaiken lisäksi poikanen ei ole flamingoihin yhdistettävän vaaleanpunaisen värinen, vaan valkoinen.

Flamingo se kuitenkin on. TIME-lehti kertoo, että flamingot syntyvät valkoisina tai harmaina ja lintujen upea, vaaleanpunainen sävy kehittyy niiden ruokavalion ansiosta, mikä pursuaa äyriäisiä, joiden luontainen väriaine, kantaksantiini, antaa flamingoille niiden tunnusomaisen värin.

Yhdellä jalalla seisomista lintu vasta opettelee. Tutkijat uskovat, että flamingot seisovat yhdellä jalalla säästääkseen energiaa ja lihaksiaan paikoillaan ollessaan.

TIME:n mukana on myös muita teorioita, kuten parempi maastoutuminen, verenkierron säätely tai lämmön säästäminen. Olipa syy mikä tahansa, on poikasten tärkeä oppia seisomaan yhdellä jalalla, jotta pärjäävät omillaan.

Alla olevalta, herttaiselta videolta näet, miten poikanen opettelee seisomaan kuin aikuiset flamingot ja jos upotus ei näy, löydät videon täältä.

Lähde: TIME


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.