7-vuotias bullterrieri pursusi onnea päästyään tuntemaan sängyn pehmeyden.

Viime syksynä pelastettu bullterrieri Millie ei ole päässyt elämänsä ensimmäisten seitsemän vuoden aikana kokemaan samoja asioita kuin monet hyvissä kodeissa kasvaneet koirat. Huffington Postin mukaan paljoa koiran taustasta ei tiedetä, mutta koiran kunnon perusteella se oli muun muassa synnyttänyt paljon pentuja eikä se ollut saanut juuri eläinlääkärin hoitoa.

Bullterrieri tuotiin syyskuussa Pibbles and More Animal Rescue -järjestön hoteisiin, mistä Millie päätyi Jill Staffordin luo sijaiskotiin ja kaikki muuttui. Staffordin luona Millie on esimerkiksi saanut ensimmäisen luunsa järsittäväkseen.

”Millie ei tiennyt, mitä tehdä luun kanssa. Se nosti sen ylös ja laski alas luultavasti 20 kertaa ja sitten vain katsoi sitä”, sijaisemäntä sanoi Huffington Postille.

Staffordin yhden oman koiran näyttämän esimerkin avulla Millielle kuitenkin avautui, mitä luulla pitäisi tehdä. Staffordin kotona Millie on todennäköisesti saanut kokea myös ensimmäistä kertaa sängyn mahtavuuden:

Millie learns about beds. Hilarious

Julkaissut Jill Stafford 5. marraskuuta 2015

Stafford julkaisi yllä olevan videon Facebookissa ja Millien tarina lähti sen myötä kiertämään verkossa. Innolla sänkyyn tutustunut koira on nyt myös löytänyt sijaiskotia pysyvämmän kodin, sillä 7-vuotias bullterrieri on adoptoitu.

Voit katsoa lisää kuvia Milliestä täältä.

Lähde: Huffington Post