Lucas-hämähäkistä julkaistut söötit videot sulattavat sydämet.

Hämähäkki ja hellyyttävä ovat kaksi sanaa, jotka suuren osan mielestä eivät kuulu yhteen. Muun muassa Big Hero 6 ja Zootopia -elokuvien kanssa työskennellyt animaattori Joshua Slice on kuitenkin loihtinut kokeiluna niin hellyyttävän hämähäkin, että se voi jopa saada hämähäkkipelon katoamaan.

Lucas-nimen saanut hämähäkki nousi viraaliksi ilmiöksi marraskuussa, kun Slice julkaisi siitä ensimmäisen lyhyen videon. Slice kertoi Vimeossa videon olevan animaatiotesti hänen työstämälleen hahmolle, jonka ääninäyttelijän on hänen sukulaispoika Lucas.

Ensimmäisellä videolla Lucas esittelee itsensä ja hyppää sen jälkeen kuvaruudun ulkopuolella olevalle verkolleen. Toisella videolla Lucas värjöttelee ulkona kylmässä ja miettii, miten sisällä takassa loimuava tuli voisi lämmittää kaikkia sen kahdeksaa jalkaa.

Tuoreimmalla ja kolmannella videolla Lucas-hämähäkistä se tekee lavuaarista oman leikkipaikkansa. Lucas liukuu iloisena pitkin lavuaarin pintaa ennen kuin hyppää tutkimaan viemäriä.

Videot Lucasista ovat valloittaneet ihmisten sydämet ja ne ovat kaikki keränneet miljoonia katseluja YouTubessa sekä runsaasti ihastuneita kommentteja.

Voit katsoa ensimmäisen videon Lucasista artikkelin yltä ja kaksi muuta alta. Slicen YouTube-kanavan löydät täältä ja Vimeo-sivun täältä.

Lähde: Nerdist