Muutos ei ole helppoa vaatemaailmassakaan.

Jos omaat maanläheisiä värejä pursuavan vaatekaapin, mutta haluat kuitenkin kirkkaampia värejä sekaan piristeeksi, voi muutos tuntua kuin koko maailma menisi päälaelleen. Ratkaisu onkin aloittaa pienin askelin, neuvoo tyylisivusto WhoWhatWear.com.

Pienillä lisäyksillä on helppo saada väriä asukokonaisuuteen. Lue alta tyylisivuston vinkit siihen, miten lisätä väriä pukeutumiseesi.

1. Väriä päähän

Erilaisilla hatuilla ja muilla päähineillä on helppo lisätä kokonaisuuteen väriä. Kesällä päätä voi suojata auringolta ja sateelta hatuilla ja huiveilla, syksyllä ja talvella taas estää lämpöä karkaamasta erilaisilla päähineillä. Värivaihtoehtoja on monia, joten voit vain valita suosikkisi.

2. Valitse värikäs takki

Jos asukokonaisuutesi on muuten musta, voi siihen tuoda väriä pirteän värisellä takilla. Värillistä takkia voi yhdistää myös muihin kirkkaisiin sävyihin luodakseen mielenkiintoisia yhdistelmiä ja kontrasteja.

3. Asusteilla

Jos pidät vaatteesi mieluummin neutraaleina sävyinä, voit värittää kokonaisuutta asusteilla. Väriä pursuava laukku voi toimia ideaalina piristeenä kokonaisuudessa, kun taas tummaan takkiin voi ulkoillessa yhdistää värikkään huivin. Myös koruilla voi tuoda näyttävästi väriä kokonaisuuteen.

4. Meikit avuksi

Jo pelkästään räikeän punaisilla huulilla voi tuoda eloa muuten tummaan kokonaisuuteen. Jos rohkea väri ei tunnu kuitenkaan miellyttävältä, voi huulissa kokeilla esimerkiksi kevään trendisävyä, oranssia. Toinen vaihtoehto tuoda väriä kosmetiikkatuotteiden avulla, on käyttää räikeitä kynsilakkoja.

5. Huomio jalkoihin

Mustavalkoinen väripaletti on paras pohja tuoda esiin kirkkaan korkokengät. Toisin sanoen anna kenkiesi viedä huomio.

Lähde: WhoWhatWear.com