Markkinoiden ensimmäinen ääni- ja paineaaltoihin perustuva laite tuottaa seksuaalista mielihyvää paremmin kuin edeltäjänsä – ja räjäyttää tajuntasi!

Womanizer W500 on täysin uudenlainen, naisen nautintoon tarkoitettu laite. Laitteen teho perustuu teknologiaan, jossa laite hyväilee klitorista fonetiikan (ääniaaltojen) sekä paineaaltojen avulla. Womanizer-tekniikalla varustettu laite imee klitorista kevyesti itseensä päin ja stimuloi sitä sykkivien paineaaltojen avulla hienosti säädetyin sysäyksin. Kyseessä on siis todellinen täsmäklitoriskiihotin.

Sen lisäksi, että tuote imee klitorista nautinnollisesti, se on edeltäjiinsä verrattuna täysin uudenmallinen, ääniltään hiljaisempi, kooltaan pienempi sekä monipuolisimmilla toiminnoilla varustettu. Saksalaisvalmisteinen, tyylikäs Womanizer W500 käynnistetään Swarovski-kristallisesta napista, ja se huokuu pelkkää luksusta. Tämä on valinta naiselle joka arvostaa vain laatua.

Womanizer on yksinomaan naisille suunniteltu täsmäklitorishieroja, joka on saanut maailmalla tutkitusti erinomaiset tyytyväisyystakuut. Valmistajan testiryhmän tutkimukseen osallistuneista 50:sestä 20-60-vuotiaasta naisesta 73% sai useita orgasmeja, 76% kuvasi saaneensa poikkeuksellisen voimakkaan orgasmin, 63% kertoi kokeneensa kokonaisvaltaisesti aivan uudenlaisen seksuaalisen elämyksen. Jopa 98% vastaajista halusi oman Womanizerin ja 100% Womanizeria kokeilleista naisista piti tuotetta täydellisen uniikkina.

Haluatko lisäpontta seksileikkeihisi? Haluatko kokea, miltä maailman paras orgasmi tuntuu?

Pyydä Womanizer lahjaksi pukinkonttiin tai osta se joululahjaksi itsellesi. Tuotetta myy Suomessa Kaalimato.com. Tutustu tuotteeseen täällä. Lue myös lisää käyttäjäarvioista täällä.

Yhteistyössä: Kaalimato.com