Monilla on aamuisin kiire eikä aikaa meikkaamiseen ja valmistautumiseen ole runsaasti – etenkään heillä, jotka eivät ole aamuihmisiä.

Torkuttaminen ei kuitenkaan auta peittämään pusseja silmien alta, vaikka kuinka sitä toivoisi. Mitä helpommaksi teet aamun kaunistautumisrutiinisi, sitä enemmän sinulla on aikaa herätä ja näyttää virkeältä.

HuffPost Liven meikkaaja Kari Bauce paljastikin neljä niksiä neljään meikkituotteeseen liittyen, minkä avulla huijaat ihmisiä ajattelemaan, että sinäkin olet aamuihminen.

1. Peitevoide. Tämä voi vaikuttaa ilmeiseltä, mutta tapa, jolla laitat peitevoidetta on tärkeä. Sitä pitäisi laittaa suoraan silmien alle kostealla meikkisienellä. Jos käytät kuivaa sientä, peitevoide näyttää liian paksulta ja jotta saisit luonnollisen lopputuloksen, joudut tekemään meikin koko kasvoillesi.

2. Poskipuna. Monet suosivat varsinkin kiireessä aurinkopuuteria virkistämään kasvoja, mutta jos laitat aurinkopuuteria ilman, että teet täyden meikin, voi lopputulos saada sinut näyttämään kelmeältä. Jos et aio laittaa mitään muuta, laitamalla hieman väriä poskipäillesi herätät kasvosi.

3. Ripsiväri. Jos sinulla ei ole aikaa laittaa luomiväriä, muutama sipaus ripsiväriä ala- ja yläluomiin riittää. Se avaa silmiäsi ja jos aloitat ripsivärin ripsien juuresta, näyttää se siltä kuin olisit käyttänyt hieman myös rajauskynää.

4. Huulikiilto. Tämä ei taas ole ehkä aivan niin ilmeinen vaihtoehto, jos olet kiireessä, mutta se on paras tapa lisätä tekstuuria ja antaa kasvoillesi raikas ilme. Vaikka mattapuna voi olla huomiota herättävä, kestää sen laittamisessa kauemmin.

Katso täältä ennen ja jälkeen kuvat Baucen nikseistä käytännössä.

Lähde: HuffPost