”Ohoh, en todellakaan näyttänyt tuolta, kun aamulla lähdin töihin” on ajatus, joka saattaa monella naisella käydä mielessä, kun näkee itsestään vilauksen peilistä työpäivän loppupuolella.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Helppojen vinkkien avulla voitkin pitää huolta siitä, että olet huolitellun näköinen koko työpäiväsi ajan.

Suositun Scandal-sarjan pukusuunnittelija Lyn Paolo kertoi Glamourille vinkkejään, miten Kerry Washingtonin näyttelemä Olivia Pope saadaan näyttämään aina niin hyvältä. Näillä Paolon vinkeillä voit siis itsekin olla yhtä tyylikäs kuin Olivia Pope sekä aamulla töihin lähtiessä kuin kotiin päästäessä:

1. Takki muuttaa kaiken

Sinulla voi olla ylläsi lähes mitä tahansa, mutta kun vedät bleiserin yllesi, olet valmis vaikka työpaikan johdon kanssa pidetettävään kokoukseen.

2. Mustat housut ja hihaton yläosa

Tämä on aina toimiva, virheetön yhdistelmä. Se on helppo toteuttaa oman vaatekaapin sisällöstä joka päivä eikä se koskaan näytä epätyylikkäältä.

3. Ota pienempi laukku mukaan isoon laukkuusi

Jos et halua kantaa suurta laukkuasi mukanaan lounaalle tai olet menossa ulos suoraan töistä, ota pieni clutch-laukku mukaan isompaan laukkuun ja nappaa se mukaasi, kun kaipaat huolitellumpaa ilmettä.

Lähde: Glamour