Haluaako exäsi sinut takaisin? Näistä merkeistä sen tiedät

Tietyt asiat kertovat siitä selvästi.

Eron jälkeen jätetty osapuoli saattaa haaveilla, että entinen kumppani haluaisikin palata takaisin yhteen. Asiaa voi pohtia päänsä puhki tai sitten koettaa pysyä rauhallisena ja rationaalisena sekä havaita merkkejä exästä itsesään sen suhteen, voisiko hän halutakin aloittaa uudelleen.

Seuraavan kerran, kun exäsi tekee jotain alla mainituista, voi se viitata vahvasti siihen, että hän haluaisi sinut takaisin.

1. Jos hän on yhteydessä pikkuasioiden takia

Jos eron haluaa pitää erona, toiseen ei ota silloin yhteyttä. Jos taas exä ottaa sinuun yhteyttä, hän todennäköisesti haluaa aloittaa yhteydenpidon jälleen. Tämä on sitä todennäköisempää, mitä ”turhempia” syyt yhteydenotolle ovat, kuten hän tiedustelee äitisi herkkukakun repestiä tai utelee, muistaisitko sinä, minkä nimistä se todella hyvä viini oli, jota joskus joitte.

2. Hän kysyy sinusta

Jos eroon ei liity mitään rumaa ja likaista, monet exät yleensä haluavat tietää, että toisella on kaikki hyvin. Kerran, pari kysyminen on ihan luonnollista, mutta jos exä kyselee perääsi useammin, voi se viitata siihen, että hänellä on edelleen tunteita sinua kohtaan. Jos hän näkee paljon vaivaa ja kyselee ystäviltäsi, perheeltäsi ja sinulta itseltäsi, miten voit, hän saattaa katua eroa.

3. Törmäätte toisiinne jatkuvasti

Etenkin pienemmillä paikkakunnilla ja alueilla exät voivat törmätä toisiinsa useastikin. Jos se taas alkaa tuntua sinusta naurettavalta ja hän tuntuu olevan aina samassa kaupassa kanssasi tai samassa pubissa, voi sattuma ollakin sitä, että hän on siellä, koska tiesi sinunkin olevan siellä.

4. Hän on kuin silloin alussa

Jos huomaat exäsi olevan kanssasi samanlainen kuin suhteenne alkuhuuman aikana, voi se olla merkki siitä, että hän haluaisi yrittää uudestaan. Hän saattaa olla esimerkiksi romanttisempi tai hakee syitä koskettaa sinua tai hän on muuten vain samanlainen kuin silloin, kun tapasitte ja kaikki alkoi.

5. Hän koettaa muuttua

Jokainen parisuhde loppuu jostain syystä. Yleensä syy jakautuu kummankin harteille, mutta exäsi voi muuttaa vain omaa rooliaan. Jos hän alkaa siis muuttaa itsessään sitä ominaisuutta, mikä saattoi vaikuttaa osaltaan suhteenne päättymiseen, on muutoksen taustalla yleensä hyvä syy. Muuttuminen on vaikeaa, joten usein sitä ei tehdä itsensä vuoksi vaan jonkun toisen vuoksi.

6. Hän kertoo sinulle suoraan

Mikä on kaikista varmin tapa tietää, jos exä haluaa palata yhteen? Hän kertoo sen sinulle suoraan.

Lähde: Your Tango


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.