Ranskalaisen koomikon versio animaation alkukohtauksesta huvittaa netissä.

Disneyn vuonna 1994 julkaisema Leijonakuningas on animaatio, joka on löytänyt tiensä miljoonien ihmisten sydämiin ja saa uusia faneja vuosi toisensa jälkeen. Ranskalaiskoomikko Alex Ramirès on tehnyt tästä rakastetusta animaatiosta oman halpisversionsa, josta on tullut jättihitti netissä.

Videolla Ramirès yhdessä koomikko Max Birdin kanssa toteuttaa viiden euron budjetilla Leijonakuninkaan ikonisen alkukohtauksen, jossa eläimet kokoontuvat Jylhäkallion juurelle näkemään vastasyntyneen leijonakuningas Mufasan pennun, Simban. Vertailun vuoksi videon oikeassa alareunassa pyörii alkuperäinen animaation kohtaus.

Ramirèsin versiota Leijonakuninkaasta on jaettu lukuisilla eri Facebook-sivustoilla, joiden kautta sitä on katsottu yhteensä kymmeniä miljoonia kertoja, kuten koomikon Instagram-julkaisustakin ilmenee. Siinä missä Leijonakuningas on liikuttanut ja ihastuttanut ihmisiä, on Ramirèsin versio huvittanut katsojia ja saanut erittäin positiivisen vastaanoton.

Ramirès julkaisee YouTube-kanavallaan pienen budjetin halpisversioita tunnetuista elokuvista. Voit katsoa hänen versionsa Leijonakuninkaasta artikkelin yltä ja lisää halpisversioita löydät täältä.

Kommentit

Kommenttia