Tämä hääpukutrendi tekee takuulla hääpäivästä värikkäämmän.

Perinteisesti morsiamen hääpuku on täysin valkoinen, mutta kaikki eivät tätä perinnettä halua noudattaa. Hääpukuun on mahdollista saada väriä monin eri tavoin, kuten kerroimme aiemmin, tai morsian voi valita myös täysin värillisen hääpuvun.

Bored Panda on kuitenkin nostanut esiin hääpukutrendin, jossa värit ja perinteinen, valkoinen hääpuku yhdistyvät ihastuttavalla tavalla: hääpuvun helma liukuvärjätään joko useammalla tai yhdellä värillä.

Trendi tuo lisää väriä suureen juhlapäivään ja morsian voi halutessaan valita helman värit sopimaan yhteen esimerkiksi morsiuskimppunsa kanssa. Bored Pandan mukaan trendi ratkaisee myös pulman likaiselta näyttävästä helmasta, sillä kun hääpuvun helma onkin värjätty, ei maasta tarttunut lika pääse näkymään yhtä selvästi kuin valkoisesta helmasta.

Jos haluat kokeilla tätä hääpukutrendiä, löytyy siihen tutoriaaleja netistä: täältä löydät yhden ohjeen ja tämän linkin kautta toisen esimerkkiohjeen. Jos DIY-värjäys kuulostaa liian hankalalta, voit koettaa löytää ammattilaisen värjäämään hääpukusi.

Alla on muutama esimerkki hääpuvuista liukuvärjätyllä helmalla ja lisää löydät täältä.

Lähde: Bored Panda