Jos kaipaat hääpukuusi väriä pelkän valkoisen sijaan, on sitä helppo lisätä eri tavoin.

Monet morsiamet valitsevat hääpäiväksi ylleen valkoisen hääpuvun, mutta toiset kaipaavat väriä. Jos ajatus kokonaan värillisestä hääpuvusta tuntuu vieraalta, voi perinteikkääseen valkoiseen pukuun tuoda väriä erilaisin yksityiskohdin.

Lue alta neljä helppoa ja tuttua ja kaksi erikoisempaa tapaa, miten juhlistat häitäsi värikkäämmässä asussa.

Puku

Yksi helppo tapa on valita puku, jossa on värikkäitä yksityiskohtia kimallekoristein tai vaikkapa korsettikiinnityksen nauhojen avulla. Värilliset/osittain värjätyt ja mittatilaustyönä esimerkiksi jonkin teeman mukaan tehdyt puvut ovat myös hyvä vaihtoehto kokonaan valkoisen sijaan.

Alushame

Jos haluat pitää hääpuvun päältäpäin kokonaan valkoisena, voi alle valita värillisen alushameen. Jos puku ei ole täyspitkä, pääsee esimerkiksi alle laitettu tyllihame tanssiessa vilkkumaan valkoisen alta.

Valoja

Erikoisempi tapa tuoda värit osaksi hääpukua on käyttää esimerkiksi LED-kuituvaloja asussa. Valojen avulla hääpuku voi näyttää perinteisemmältä päiväsaikaan ja hääjuhlan alkaessa ja illan pimetessä muuttua täysin erilaiseksi, kun puvun valot laittaa päälle.

Kengät

Osa morsiamista yhdistää valkoisen hääpuvun värikkäisiin kenkiin. Tämä onkin helppo tapa pitää perinteestä kiinni, mutta tuoda siihen oma piirteensä kengillä. Oli jalassa sitten eripariset kengät tai todella korkeat pinkit korkkarit, tärkeintä on, että valinta tuntuu omalta.

Korut

Värikkäät korut tuovat jo kontrastia täysin valkoiseen asuun. Moni saattaakin tyytyä pitämään puvun ja kengät valkoisena, mutta käyttää värikkäitä koruja.

Sottaa asu

Vihkimisen jälkeen voi pitää hauskaa juhlimisen lisäksi myös niin, että valkoisen hääpuvun sotkee haluamillaan värijauheilla. Tämä tosin kannattaa tehdä vain, jos puvun värjääntyminen ei haittaa tai jos löydät värijauheita, jotka saa pestyä pois.

Lähde: HuffPost