Toppi ja farkkushortsit -yhdistelmä toimii aina, mutta farkkushortsien rinnalle sopii toisenlaisetkin asukokonaisuudet.

Se lähestyy lähestymistään: kesä ja mahdollisuus käyttää farkkushortseja. Farkkushortseja ei voi koskaan olla liikaa ja eri vaatekappaleita yhdistelemällä niistä voi luoda monenlaisia asukokonaisuuksia.

Paremmin vapaa-ajalle kuin työpaikalle sopivat farkkushortsit on helppo vetää jalkaan, laittaa yläosaksi toppi ja suunnata ulos, mutta myös toisenlaiset asukokonaisuudet näyttävät hyvältä.

Koska vaihtelu virkistää, on alle koostettu 6 farkkushortsit ja … -ideaa tulevaa kesää varten.

1. Feminiinisyyttä

Laita löysien, rispaantuneiden farkkushortsien yläosaksi feminiininen sekä pitsinen tai röyhelöinen paita. Yhdistä kokonaisuuteen valkoset tennarit ja suuntaa ulos!

2. Kaksi isoa trendiä yhdessä

Tyylittele ja yhdistä shortseihisi kaksi sesongin isointa trendiä: t-paita, jossa on logo ja pilottitakki.

3. Raitoja kaveriksi

Pidä kokonaisuus simppelinä ja laita farkkushortsien kaveriksi raitapaita. Tasapainota kokonaisuutta valitsemalla löysähkö, pitkähihainen yläosa ja lyhyemmät farkkushortsit.

4. Muodollisempaa tyyliä silkillä

Farkkushortsit jalassa ei oikein mennä työpaikalle, mutta niistä voi luoda kuitenkin hienostuneemman kokonaisuuden muodollisempiin tapahtumiin laittamalla kuviollisen silkkipaidan helman korkeavyötäröisten farkkushortsien sisään ja laittamalla jalkaan esimerkiksi klassiset mokkasiinit.

5. ”Kanadalainen smokki”

Niin sanotussa kanadalaisessa smokissa on kyse kokonaan farkkuun pukeutumisesta. Yhdistele tulevana kesänä denimiä laittamalla vaaleasta farkkukankaasta valmistetun yläosan pariksi tummemmat farkkushortsit. Viimeistele tyyli erottuvalla laukulla.

6. Anna mielikuvituksesi pistää parastaan

Voit myös unohtaa kaikki vinkit, joita farkkushortsien käytöstä tiedät, antaa palaa ja pitää hauskaa tyylilläsi kesän aikana. Anna mielikuvituksesi juosta vapaana ja keksiä omanlaisia asukokonaisuuksia.

Katso inspiraatiota mainittuihin tyyleihin täältä.

Lähde: Glamour