Chileläisten osalta kysely ei tuonut kovin miellyttäviä tuloksia.

Luksusseksilelumerkki LELO teki kyselyn 35 000 ihmiselle 30 maasta selvittääkseen, ketkä menestyvät sänkypuuhissa ja ketkä eivät. Kyselyyn vastanneet olivat iältään 21-55-vuotiaita.

Your Tangon mukaan suurin osa kyselyyn vastanneista (79 prosenttia) ovat tyytyväisiä seksielämäänsä. Eniten tyytyväisyyttä löytyy Englannista ja Kreikasta, Japanin ollessa kolmantena ja Chilen viimeisenä.

Eniten kestävyyttä kyselyn mukaan löytyy brasilialaisilta, joista 34 prosenttia sanoi kestävänsä sängyssä keskimäärin 46 minuuttia tai pidempään. Globaali keskiarvo seksin kestolle oli Your Tangon mukaan hieman yli 30 minuuttia.

Kumppanien lukumäärässä kärjessä olivat sveitsiläiset ja kreikkalaiset. 26 prosenttia sveitsiläisistä ja 25 prosenttia kreikkalaisista kertoivat olleensa petipuuhissa yli 20 henkilön kanssa.

Your Tangon mukaan ranskalaisvastaajista 75 prosenttia myönsi pettäneensä. Vähiten uskottomuutta harrastavat taas belgialaiset ja australialaiset.

Kyselystä selvisi myös, että kolumbialaiset teeskentelevät orgasmejaan eniten (70 prosenttia), chileläisten ja brasilialaisten seuratessa perässä. Tästä huolimatta brasilialaiset mieltävät omaavansa hyvät taidot vällyjen välissä.

Koska kyselyn oli tehnyt seksilelumerkki, kysyttiin vastaajilta myös seksileluista. Your Tangon mukaan peräti 94 prosentilla englantilaisvastaajista on ainakin yksi seksilelu omistuksessaan – kun taas 50 prosenttia chileläisistä elää ilman seksileluja.

Kyselyn täydellisiin tuloksiin voit tutustua täällä.

Lähde: Your Tango

Kommentit

Kommenttia