Omitajan mukaan koira nauttii suuresti uimisesta.

Kukapa ei nauttisi kesällä veden viilentävästä vaikutuksesta, mutta eräs corgi on niin uimisen ystävä, että pitää muut loitolla nauttiessaan itse kylvystä. ViralHogin jakamalla videolla corgi haukahtaen pitää niin toisen koiran kuin jopa hevosen loitolla, jotta se saa vilvoitella ämpärissä yksin – vaikka ämpäri olisikin hevosen juoma-astiaksi tarkoitettu.

”Koirani on erittäin intohimoinen uimisen suhteen, joten kun se näkee vettä, se haluaa aina uida, vaikka kyse olisi hevosen vesiastiasta… Nyt se on sen uima-allas ja hevosten täytyy tietää se”, videon kuvauksessa kerrotaan.

Mashable näki corgin käytöksessä vertailukohdan ihmisiin vuonna 2020. Kuluva vuosi on ollut monella tapaa ikävä ja selfcare on entistä tärkeämmässä asemassa.

”2020 on pakottanut monet meistä olemaan todella aggressiivisia selfcare-tapoihimme liittyen. Kukaan ei ilmennä sitä enempää kuin tämä corgi, joka ärisee kenelle tahansa – toisesta koirasta täysikasvuiseen hevoseen – kuka kehtaa häiritä sen kylpyhetkeä”, Mashable kirjoittaa.

Voit katsoa videon corgin kylpyhetkestä alta ja lisää ViralHogin jakamia videoita löydät täältä.

Lähde: Mashable