Horoskooppimerkkisi voi auttaa sinua viinin valitsemisessa.

Horoskooppimerkkisi voi kertoa paljon sinusta ja oman merkin perusteella voi tehdä erilaisia valintoja ja päätöksiä, kuten mihin kaupunkiin matkustaa tai minkälainen kynsilakka sinulle sopii. Se voi auttaa sinua myös valitsemaan vaikkapa illanistujaisiin kurkun kostukkeeksi sopivan viinin.

Alta voitkin lukea, minkälainen viini sinulle sopii horoskooppimerkkisi mukaan.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta): Malbec

Tämä rypäle on täyteläinen ja voimas ja se sopii hyvin energiaasi ja itsevarmuuteesi. Aina muualla kuin taka-alalla olevana nautit sen mausteisuudesta ja happamuudesta joko ruoan kanssa tai ilman.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta): Pinot Noir

Vanha ja luotettava. Tämä mehukas punainen on vaikea kasvatettava, mutta sinnikkyyden ja intohimon (nämä ominaisuudet ovat sinullekin tuttuja) avulla lopputuloksena voi olla herkullinen mestariteos, joka omaa rikkaita sienten ja marjojen häivähdyksiä maussaan.

Kaksonen (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta): Pinot Grigio

Luonteesi on sekä vakava että sosiaalinen ja siihen sopii hyvin tämä raikas, mutta elegantti valkoviini. Vaikka se on kuiva ja hapokas, on se myös virkistävä kuin lasillinen limonadia kuumana kesäpäivänä.

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta): Riesling

Lojaalina ja empaattisena laitat aina kaikki muut itsesi edelle. Ansaitset loputtomista velvollisuuksista makeaa huojennusta ja siinä hyvä tapa on nauttia tästä rypäleestä valmistettua valkoviiniä kukkaisine ja omenaisine makuineen.

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta): Syrah (Shiraz)

Onni suosii rohkeita, joten tämän horoskooppimerkin edustajille sopii hyvin vahva, täyteläinen ja tanniininen punaviini, joka sopii hyvin monien ruokien kanssa.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta): Moscato

Makein kaikista. Hellä ja lempeä luonteesi on yhtä virkistävä kuin tämä kupliva valkoviini, joka sopii hyvin niin äyriäisten kuin marjapiiraiden kanssa.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta): Lambrusco

Kyse on tasapainosta, mikä sopii vaa’alle ja paras tapa vaa’an tasapainottamiseen on kuplivan punaviini avulla. Kaikki lajikkeet eivät ole makeita ja osa voi olla jopa kuivan puolella. Tämä viini tuo ihmiset yhteen, kun sen yhdistää keskipäivän ateriointiin, joten kerää ystäväsi kokoon ja nauti emännöinnistä.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta): Sauvignon Blanc

Rehellisyytesi ja kunniallisuutesi vetävät ihmisiä puoleensa ja samaa voidaan sanoa tästä raikkaasta valkoviinistä. Vähäsokerisena ja kuivana Sauvignon Blanc kertoo asiat kuin ne ovat, joka on ominaisuus, jota jokainen skorpioni voi tukea.

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta): Chardonnay

Kermainen ja täyteläinen valkoviini saa hymyilemään ja sopii täydellisesti jousimiehen loputtoman hyvän huumorintajun oheen. Koska kaipaat seikkailua ja ulkoilmaa, on se erittäin hyvä valinta kaikille kesäseikkailuillesi.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta): Cabernet Sauvignon

Rypäle on tunnettu paksusta kuorestaan ja rikkaasta, täyteläisestä mausta ja se on sinulle täydellinen valinta. Yhdistä viini klassiseen pihvi ja perunat -illalliseen ja nauti hienostuneiden perinteiden vainussasi.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta): oranssi viini

Itsenäisyytesi ja omituisuutesi kaipaa rinnalleen yhtä omalaatuisen viinin. Kuorellisista vaaleista rypäleistä valmistetun viinin harteikas, raaka maku sopii omaperäiselle vesimiehelle.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta): Rosé

Sävyisä ja hellä, sinulle paras valinta on tämä kesäinen sekoitus. Valitse puolimakea ranskalainen, joka tarjoillaan tietysti jäähdytettynä ja sopii hyvin yhteen salaattien sekä loputtoman myötätuntosi kanssa.

Miltä sinun horoskooppimerkkiisi sopiva viini kuulostaa – maistuisiko? Kommentoi alla!

Lähde: PureWow