Sinkkuelämään rakastettujen hahmojen tarina jatkuu yli 10 vuoden tauon jälkeen.

Sinkkuelämää-sarja palaa uudistuneena And Just Like That… -nimellä ja tästä paluusarjasta on saatu maistiainen ensimmäisen trailerin muodossa. Samalla traileri paljastaa, että uusi sarja saa ensi-iltansa torstaina 9. joulukuuta.

”Sanotaan, että jotkin asiat eivät koskaan muutu, mutta totuus on, että elämä on täynnä yllätyksiä. Ja kun tarinasi kehittyy, kaupunki uudistuu ja tuosta vain uusi luku alkaa”, Sarah Jessica Parkerin näyttelemän Carrie Bradshaw’n ääni sanoo trailerilla.

Sinkkuelämää-sarjaa tehtiin kuusi tuotantokautta vuosina 1998-2004 ja tarina jatkui kahdessa elokuvassa, Sex and the City – Sinkkuelämää (2008) ja Sex and the City – Sinkkuelämää 2 (2010). And Just Like That… -sarjassa seurataan alkuperäisestä sarjasta tuttujen Carrien, Mirandan (Cynthia Nixon) ja Charlotten (Kristin Davis) elämää sekä ystävyyttä viisikymppisenä.

Sinkkuelämään pääosassa oli alun perin kolmikon sijaan ystävysnelikko, mutta Samanthaa näytellyt Kim Cattrall ei halunnut palata enää rooliinsa uuteen sarjaan. Kerroimme aiemmin, miten Samanthan hahmo aiotaan kirjoittaa sarjasta pois – voit lukea siitä lisää täällä.

Vanhoja tuttuja ja uusia hahmoja

Vasta julkaistu traileri ei paljasta paljoa sarjan juonesta, mutta se antaa vilauksia lukuisista tutuista ja uusista hahmoista. Pääosakolmikon lisäksi trailerilla nähdään naisten puolisot John, eli herra Kiho (Chris Noth), Steve (David Eigenber) ja Harry (Evan Handler) sekä Mirandan ja Charlotten lapset.

Lisäksi maistiaisessa nähdään tuttuja sivuhahmoja alkuperäisestä sarjasta, kuten Bitsy Von Muffling (Julie Halston), Anthony Marentino (Mario Cantone) ja Kihon ex-vaimo Natasha (Bridget Moynahan). Liikuttava hetki trailerilla on, kun Carrie kävelee käsikkäin ystävänsä Stanford Blatchin kanssa; Stanfordia näytellyt Willie Garson nukkui pois syyskuun lopulla.

Paluusarjaan on kirjoitettu useampi uusi hahmo, joista trailerilla saadun näkyvyyden perusteella yksi merkittävimmistä on Sara Ramírezin näyttelemä Che Diaz. Aiemmin on kerrottu, että Diaz on ei-binäärinen ja queer stand up -koomikko, joka tekee podcastia, jossa Carrie vierailee säännöllisesti.

And Just Like That… -sarja koostuu kymmenestä jaksosta, joista kaksi ensimmäistä tulee katsottavaksi HBO Maxilla 9. joulukuuta ja loput jaksot julkaistaan viikoittain torstaisin. Voit katsoa trailerin paluusarjasta alta.