Keski-ikäinen, tuntematon nainen kehotti tuoretta äitiä pukeutumaan kokouimapukuun, koska ”bikinit eivät ole sopivat äidille”.

Lexi Sinclairin päivä uima-altaalla yhdessä hänen neljän kuukauden ikäisen Christian-poikansa kanssa sai tympeän käänteen elokuun ensimmäisellä viikolla, kun tuntematon nainen arvosteli nuoren äidin uima-asuvalintaa.

Noin 55-vuotias nainen alkoi ensin jutella Sinclairin kanssa hänen pojastaan, mutta sitten keskustelu muutti suuntaa.

”Hän totesi minulle, että uima-altaalla olevat miehet tuntisivat olonsa mukavammaksi, jos minulla olisi kokouimapuku ylläni, koska bikinit eivät ole sopivat äidille, etenkään ”vielä toipuvalle” sellaiselle”, Sinclair kirjoittaa viraaliksi yltyneessä Facebook-julkaisussaan tapauksesta.

Sen sijaan, että Sinclair olisi antanut tuntemattoman naisen kuulla kunniansa, hän reagoi toisin ja hänen vastauksensa arvostelevalle naiselle on inspiroiva.

So today I took my 4 month old son to the pool. While putting Christians pool hat on, a woman (maybe mid 50s) comes up…

Julkaissut Lexi Sinclair 2. elokuuta 2016

”Olen ylpeä vartalostani. Vuodessa painoni on noussut yli 20 kiloa ja olen laihtunut yli 15 kiloa. Olen kasvattanut ihmisen ja synnyttänyt kauniin ihmeen. Vartaloni tarjosi ruokaa lapselleni”, äiti kirjoittaa.

”Joten ei, vartaloni ei ehkä ole paras näky muille miehille. Raskausarpeni ja löysä vatsani eivät kenties ole seksikkäät. Mutta ne ovat todiste siitä, että olen tehnyt jotain mahtavaa ja minulla on mies, joka rakastaa minua ja mieltää minut nyt vielä seksikkäämmäksi ja kauniimmaksi”, hän jatkaa kertoneensa naiselle.

Sinclairin kirjoitusta on sen julkaisun jälkeen jaettu Facebookissa yli 24 000 kertaa ja hän on saanut kannustavia viestejä julkaisun kommenteissa.

”Uskon, että siitä on tullut näin iso juttu, koska niin monet voivat samaistua siihen, miltä tuntuu, kun vartaloasi arvostellaan”, Sinclair kommentoi julkaisun suosiota CNN:lle.

”Ei vain äidit vaan kuka tahansa, joka on hieman suurempi tai pienempi kuin mitä odotettu normi on”, hän lisäsi.

Sinclair kertoi ikävimpien kommenttien tulleen ihmisiltä, jotka eivät tunne häntä ja ovat todenneet hänet ”epäsopivaksi” äidiksi vaatevalintojensa tai ikänsä takia tai koska hän ylipäänsä vei poikansa uima-altaalle. Hän itse kuitenkin keskittyy positiivisiin kommentteihin ja julkaisunsa vaikutukseen.

”Minusta kaunein saamani viesti tuli mieheltä, jonka vaimo kamppailee kehonkuvan kanssa. Mies sanoi, että luettuaan julkaisunu, hänen vaimonsa tuntee olonsa taas kauniiksi ja mies pitää siitä, kuinka iloiseksi tein hänet jälleen”, äiti sanoi.

Mitä mieltä sinä olet tällaisesta äitien arvostelusta? Ota kantaa alla!

Lähde: CNN