Benny-koira viihtyy jäällä luistimet etutassuissaan ja lätkämaila suussaan – katso söötti video

Benny oli jo vaarassa joutua lopetetuksi, mutta se sai uuden alun entisten luisteluvalmentajan luona.

Jääkiekko on monien suomalaisten rakastama laji, mutta sen parissa viihtyy myös labradorinnoutaja Benny. Tämä 5-vuotias koira viettää aikaa kaukalossa ja viilettää jäällä sille tehdyillä luistimilla – terät on kiinnitetty koirien kenkiin.

Benny on luistellut vuoden ajan, kun sen omistaja ja entinen luisteluvalmentaja Cheryl Del Sangro otti sen hetken mielijohteesta mukaan harjoituksiin, uutisoi brittilehti Mirror. Kun Benny pääsi ensimmäisen kerran jäälle viime talvena, se meni jäällä omistanjasa perässä ja riemuiten keräsi kiekkoja.

Del Sangro on luistellut 4-vuotiaasta lähtien ja teki uraa valmentajana. Myöhemmin hän luopui tästä ja alkoi pyörittää ravintolaa miehensä ja tyttärensä kanssa.

”Viime talvena aloin luistella hieman pitääkseni itseni kunnossa. Ystäväni sanoi, että meidän pitäisi tehdä video Bennystä ja kuvata sitä jäällä”, hän kertoi ja lisäsi suostuneensa ehdotukseen.

”Benny seurasi minua ja juoksi perässäni jäällä. Ehkä sen takia, että Nevadassa on niin kuuma, se viihtyi kylmässä. Se kieri selällään jäällä ja kaikkea. Se nautti siitä todella paljon”, omistaja kuvaili koiransa ensikosketusta jäähän.

”Opetin tyttäreni Brittanyn luistelemaan, kun hän oli 17 kuukauden ikäinen. Ajattelin, että jos sain pienen 17 kuukauden ikäisenkin luistelemana, miksi en saisi koiraakin”, Del Sangro sanoi.

Del Sangro otti lemmikkinsä uudeksi oppilaakseen. Sen jälkeen Benny on ollut mukana harjoituksissa kerran kahden viikon välein Las Vegas Ice Centerissä, missä Del Sangro opettaa sille erilaisia temppuja.

”Otimme koirien kengät ja vanhat terät ja liimasimme ne yhteen. Benny oli minulla hihnassa ensin ja autoin sitä jäällä”, Del Sangro kertoi.

Omistajan mukaan koira on oppinut muun muassa kääntymään ja se kehittyy koko ajan. Suunnitelmissa on opettaa Bennylle ohjelma ja saada se pyörähtämään jäällä musiikin soidessa sekä Del Sangro toivoo, että Benny saisi paikan esiintyä Las Vegasin NHL-joukkue Vegas Golden Knightsin ottelutapahtumien viihdejoukossa.

Bennyn elämä oli kuitenkin lähellä saada toisenlaisen käänteen. Se oli pienenä pentuna kennellissä jo vaarassa joutua lopetetuksi, koska kukaan ei halunnut antaa sille kotia.

”Ensimmäisestä päivästä lähtien en voinut uskoa, miten kukaan e halunnut tätä koiraa. Se oli täydellinen. Meillä oli tällainen side ensimmäisestä päivästä alkaen”, Del Sangro sanoi.

”Se on onnellisimpia koiria ja rakastaa uusien temppujen oppimista. Nyt sitä ei voi pitää pois jäältä. Siitä tulee koko ajan parempi ja parempi”, hän jatkoi.

”Ei voi kuin hymyillä, kun sen näkee”, hän lisäsi.

Miltä Bennyn meno jäällä sitten näyttää? Se selviää artikkelin yllä olevalta videolta.

Lähde: Mirror


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.