Tämä kikka voi olla pelastuksesi meikkiostoksilla.

Itselle ihanteellisimman, luonnollisimmalta näyttävän poskipunan löytäminen voi olla välillä haastavaa. Sävyvalikoimaa käydessä läpi joutuu miettimään, onko oman ihon pohjasävy lämmin vai kylmä ja onko ihon sävy ylipäänsä erittäin vaalea, vaalea vaiko sittenkin vaalea oliivi vai jotain muuta.

Pure Wow on onneksi esitellyt kätevän kikan, josta on apua poskipunaostoksilla: asetu peilin eteen, vedä hellästi alahuultasi alaspäin ja valitse sävy, joka on mahdollisimman samankaltainen alahuulesi sisäpinnan värin kanssa – siinä se!

Pure Wow’n mukaan tämä kikka toimii, koska alahuulen sisäpuolen väri on erilainen muusta ihostasi, mutta se silti sopii sen kanssa yhteen. Esimerkiksi jos ihosi on vaalea ja alahuulen sisäpinta on vaaleanpunainen, sopii samansävyinen poskipuna sinulle hyvin.

Tietysti voi tuntua hassulta tutkia meikkiosastolla peilin edessä alahuulen sisäpinnan väriä, koska se voi kerätä muilta asiakkailta ihmetteleviä katseita, mutta ainakin jatkossa tätä vinkkiä noudattaessa väärää sävyä olevien poskipunien pitäisi jäädä kauppaan.

Lähde: Pure Wow