Onko sinulla treffit tiedossa ja mahassa perhosia? Kunhan vältät seuraavat viisi mokaa, ei sinulla ole syytä huoleen.

Ensimmäisten treffien tarkoitus on katsoa, tuletteko ylipäänsä juttuun ja miten kemianne kohtaavat. Ensimmäiset vaikutelmat ovat tärkeitä, ja vaikka kukaan ei tietenkään ole täydellinen, kannattaa itsestään antaa ensimmäisillä deiteillä mahdollisimman hyvä kuva.

Kannattaa siis todellakin välttää seuraavat viisi virhettä:

 1. Pukeudut liian rennosti tai muodollisesti
  Pukeutumisesi viestittää kykyäsi toimia sosiaalisissa tilanteissa ja mittaa sosiaalista älyäsi. Puku sopii toki hyvin, jos menette treffeille vaikkapa oopperaan, mutta jos pukeudut pukuun kun menette kahville, saatat antaa melko oudon kuvan itsestäsi.

 2. Otat kuvia treffeistänne
  Jos kyseessä ovat ensimmäiset treffinne, pidä puhelimesi kamera poissa kuvioista. Jos menette treffeille taidenäyttelyyn tai eläintarhaan, saat toki ottaa kuvia, mutta älä ota jatkuvia selfieitä itsestäsi tai teistä yhdessä, jos menette vaikkapa ravintolaan syömään. Ethän edes tiedä, onko toisia treffejä tulossa.

 3. Juot yhden (tai useamman) drinkin liikaa
  Tee itsesi kanssa jo ennen treffejä sopimus, että juot vain kaksi drinkkiä. Näin et menetä kokonaan itsehallintaasi ja puhu ohi suusi. Humalatila tuskin parantaa mahdollisuuksiasi toisille treffeille.

 4. Lisäät hänet heti instaan
  On iso moka lisätä treffikumppani instaan heti treffeillä tai saman tien treffien jälkeen. Hän ei välttämättä ole kiinnostunut olemaan somekaverisi, varsinkin jos ei ole varma haluaako hän nähdä sinut uudelleen.

 5. Menet hänen kanssaan sänkyyn
  Seksin harrastamisessa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta se saattaa hämärtää ajatteluasi. Jos menette heti ekoilla treffeillä sänkyyn, suhteen painopiste muuttuu, ja saatatte kumpikin ajatella, että haluatte tavata uudestaan seksin takia. Tämä saattaa hämärtää ajatuksianne siitä, oletteko toisistanne kiinnostuneina ihmisinä. Säästä siis seksi vaikkapa edes toisille tai kolmansille treffeille!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Today