Etenkin älypuhelimet voivat olla nykypäivänä rasitus parisuhteelle.

Elämä ilman älypuhelimia ja nykyteknologiaa voi monen mielestä kuulostaa kamalalta, mutta oletko koskaan ajatellut, kuinka paljon vähemmän draamaa olisi etenkin rakkausrintamalla, jos puhelimet, netti ja muut vastaavat eivät veisi niin suurta osaa ihmisten ajasta?

Tämän pohtimisen nojaksi alle on listattu merkkejä siitä, että kaikki tämä teknologia sabotoi rakkauselämääsi.

1. Hukkaat aikaa entisten ja mahdollisten tulevien kumppaneiden profiileissa

Mitään hyvää ei ikinä seuraa siitä, kun selailee exän lomakuvia. Samalla myös oman ihastuksen kohteen profiilin kanssa kannattaa olla varovainen. Monet varmasti tietävätkin hyvin sen hetken, kun vahingossa tykkää valokuvasta Facebookissa tai Instagramissa tai laittaa Twitterissä twiitin suosikikseen profiilisivua tutkaillessaan. Tämä kaikki voi olla dramaattista, mutta myös turhaa.

2. Vietät enemmän aikaa puhelimesi kuin kumppanisi kimpussa

Selaatko enemmän Twitteriä kuin kommunikoit kumppanisi kanssa? Huonoja uutisia sinulle, jos teet niin, koska tutkimuksen mukaan todella aktiiviset Twitter-käyttäjät joutuvat todennäköisemmin aiheesta konflikteihin kumppaninsa kanssa. Ja mikä pahempaa: Women’s Health kertoo yhden viidestä katsoneen puhelintaan kesken seksin.

3. Some sekoittaa pään, ainakin viestien osalta

Tällainen ajatusjuoksu voi kuulostaa tutulta yhä useampien kohdalla: ”Laitoin hänelle viestin aamulla ja nyt on jo iltapäivä eikä hän ole vastannut. Miksi, miksi, miksi? Tiedän, että hän on lukenut sen, koska alla lukee nähty. Onkohan hän suuttunut? Onkohan hän elossa? Pitäisiköhän minun soittaa 112? Halooooo?!”

4. Valehtelet teknologian avulla

Tekstiviestillä tai sähköpostilla on helpompi valehdella kuin kasvotusten. Sen lisäksi kuvilla voi huijata, kiitos kuvanmuokkausohjelmien. Finnit ja selluliitin saa katoamaan ja vaikka nämä voivat vaikuttaa pöhköiltä asioilta, ne silti ovat epärehellistä toimintaa ja kumppanin viilamista linssiin.

5. Vietät tunteja teksiviestejä tulkitsemalla

Ylianalysoinnin välttämiseksi pitäisi olla jokin tulkki, jotta viestien merkitys avautuisi paremmin. Jopa yli vuoden jatkuneen seurustelun jälkeen voi viestien lukemiseen sisältyä rutkasti viestin sävyn ylianalysointia ja omien tulkintojen tekoa.

Lähde: Women’s Health