Äidin video rikkoi Facebook Live -videoiden katseluennätyksen.

37-vuotias teksasilainen Candace Payne osti omaksi huvikseen Tähtien sota -hahmo Chewbaccan naamarin ja päätti ystäviensä iloksi sovittaa sitä ensimmäisen kerran videolla Facebookissa.

Naamarista innostunut Payne laittaa videolla sen kasvoilleen ja paljastaa, mikä on sen juju: se pitää samanlaista ääntä kuin wookieet Tähtien Sota -elokuvissa. Naamarin sovittaminen saa Paynen purskahtaa makeaan nauruun ja hänen hulvaton ja aito reaktio on tehnyt videosta jättihitin somessa.

Tech Insiderin mukaan Paynen video onkin nyt katsotuin Facebook Live -video ja tätä kirjoittaessa sitä on katsottu yli 133 miljoonaa kertaa. Videon alussa Payne kertoo, että naamari on syntymäpäivälahja hänelle itselleen.

”Istuessani autossa ajattelin, että minulla on noin 30 minuuttia aikaa ennen kuin haen lapset koulusta. Kun he näkevät tämän, en saa sitä koskaan takaisin heiltä. Niinpä ajattelin, että aion istua tässä, ottaa sen esiin ja nauttia siitä ja nähdä, onko se yhdenkään kaverini mielestä myös mahtava”, Payne kertoi BuzzFeedille.

Payne sanoi odottaneensa, että ehkä muutamat hänen ystävistään pitäisivät videosta. Videon suosio onkin yllättänyt hänet.

”Heti julkaistuani videon ihmiset alkoivat viestittää minulle. ’Se oli hulvaton, jaan sen heti'”, Payne sanoi ja lisäsi, että villeimmissä kuvitelmissaan ajatteli, että video voisi tavoittaa tuhat ihmistä.

Tech Insiderin mukaan monet videon katsoneet ovat kommentoineet sitä sanoen, etteivät voi lopettaa nauramista tai kuinka he pitivät Paynen puhtaasta ilosta. Osa on jopa sanonut videon olleen onnellisin video, jonka he ovat koskaan nähneet.

Paynen viraalivideo on saanut tunnustusta myös Chewbaccaa näytelleeltä Peter Mayhew’ltä, joka Tech Insiderin mukaan Reddit-sivustolla kommentoi videota.

”Aivan mahtava”, Mayhew kirjoitti.

Kuinka mahtavasta videosta on sitten kyse? Voit selvittää sen katsomalla videon alta – muista laittaa äänet päälle!

It’s the simple joys in life….

Julkaissut Candace Payne 19. toukokuuta 2016

Lähde: BuzzFeed, Tech Insider