Valokuvaaja ja tuore äiti on käyttänyt vauvan uniajan hyödykseen ottamalla suloisia kuvia.

Monia vanhempia kehotetaan nukkumaan silloin, kun vauvakin nukkuu, mutta valokuvaaja Laura Izumikawalta se ei onnistu.

”Minä vain tuijotin hänen kasvojaan koko ajan, koska olin niin rakastunut”, tuore äiti sanoi Huffington Postille.

Nukkumisen sijaan äiti käyttääkin tyttärensä nukkuessa ajan luovasti – kirjaimellisesti. Huffington Postin mukaan Laura pukee neljän kuukauden ikäisen Joey Marie Choin erilaisiin asuihin, jotka viittaavaat esimerkiksi elokuvien ja tv-sarjojen hahmoihin sekä laulajiin.

”Koska Joey nukkuu niin sikeästi, ajattelin olevan hauskaa, jos lisäisin erilaista rekvisiittaa hänen ylleen lähettääkseni hauskoja kuvia vanhemmillemme. Se oli tapa ikuistaa Joeyn kasvua ja pieniä virstanpylväitä”, äiti kertoi.

Laura on ikuistanut Joeyn muun muassa Beyoncéksi, Siaksi, Game of Thronesin Jon Snow’ksi, Tuhkimoksi, Pikachuksi ja esimerkiksi Tähtien sodan Han Soloksi pukeutuneena, kuten alla olevassa kuvassa:

Äiti alkoi julkaista kuviaan Instagramissa, missä niistä on tullut valtavan suosittuja. Huffington Postin mukaan suosio sai äidin miettimään hetkeksi lopettamista.

”Mutta sitten aloin saada viestejä lukemattomalta määrältä ihmisiä, jotka kertoivat kuvien ja videoiden olevan heidän päiviensä kohokohta ja joillekin asia, josta nauttivat yhdessä lastensa kanssa”, Laura kertoi.

Joey Game of Thronesin Jon Snow’na

Joeyn torkkumista hellyyttävien valokuvien ottaminen ei ole häirinnyt, sillä äidin mukaan hän on herännyt vain muutaman kerran kesken pukemisen, mutta nukahtanut pian uudelleen.

”Toivon todella, että hän näkee kuvat ja videot tulevaisuudessa ja saa kunnon naurut. Toivottavasti hän näkee, kuinka rakastettu oli”, äiti lisäsi.

Joey Tuhkimona

Huffington Postin mukaan valokuvaaja-äiti toivoo kuvien inspiroivan muitakin vanhempia pitämään kiinni huumorintajustaan.

”Toivon, että nämä kuvat ja videot saavat ihmiset hymyilemään ja muistuttaa vanhempia pitämään hauskaa lastensa kanssa eivätkä niin jämähdä vanhemmuuden vakavuuteen”, Laura sanoi.

Alta voit ihastella muutamia esimerkkejä suloisista asuista, joihin Joey on puettu ja lisää löydät Instagramista täältä.

Beyoncé

Pikachu

Tähtien sodan prinsessa Leia

Pienen merenneidon Ariel

Sia

Thor

Lähde: Huffington Post