Lapsiperheissä vanhempien yhteinen aika intiimeihin hetkiin on vähissä.

Tutkimuksen mukaan vanhempien aika on niin kortilla, että he ehtivät harrastaa vain pikaisia seksisessioita, jotka kestävät pari minuuttia, kertoo Metro. Keskimäärin vanhemmat käyttävät seksiin vain kaksi minuuttia ja 15 sekuntia joka kerta.

Kaikilla vanhemmilla aika ei riitä kuitenkaan edes tähän. Metron mukaan yksi 12:sta kiireisestä parista myönsi, että omaa aikaa on niin vähän, että he harrastavat seksiä alle minuutissa.

Tutkimuksen mukaan kolme neljäsosaa pareista harrastaa seksiä vähemmän lapsia saatuaan. Tästä huolimatta noin puolet isistä (47%) väitti seksielämänsä olevan parempi kuin koskaan – äideistä samaa mieltä oli kuitenkin vain 29 prosenttia.

Tutkimuksen mukaan vanhemmat säästävät aikaa jättämällä riisuutumatta (26 %) ja 27 prosenttia käyttää seksileluja ’asioiden nopeuttamiseksi’.

Ajan löytäminen voi olla vaikeaa

Channel Mum -sivuston kyselyyn pohjautuva tutkimus selvitti, että 71 prosenttia vanhemmista turvautuu pikaseksiin pitääkseen intohimoa yllä lasten saamisen jälkeen. Kyselyyn vastasi 1 776 vanhempaa.

Kolmannes kyselyyn osallistuneista myönsi, että he joutuvat tarttumaan jokaiseen tilaisuuteen saadakseen intohimoisen hetken kumppaninsa kanssa.

”Ajan löytäminen intohimolle voi olla todella vaikeaa vanhempana, joten on mainiota, että niin monet edelleen nauttivat aktiivisesta ja kekseliäästä seksielämästä”, Channel Mum -sivuston perustaja Siobhan Freegard kommentoi.

”Kyse ei ole siitä, kuinka kauan jokin kestää, vaan kuinka paljon siitä nauttii, joten hienoa näille pikaisille, jotka pitävät hauskaa alle 60 sekunnissa”, hän jatkoi.

Selkähieronnalla äitien halut hereille

Kiireen keskellä voi olla vaikea päästä niin sanotusti sille tuulelle. Tutkimuksessa ilmenikin, että naisten ja miesten välillä on selvä ero siinä, mikä toimii ja mikä ei.

Yksi kahdeksasta isästä sanoi lähettävänsä intiimejä kuvia kumppanilleen ja 35 prosenttia pyysi kumppaniaan lähettämään seksikkäitä kuvia itselleen. Naiset kuitenkin haluavat neljä kertaa enemmän miesten laittavan päivällisen kuin lähettävän alastonkuvia itsestään.

Sen sijaan äideillä suurin halut herättävä teko on selkähieronta, jota himoitsi puolet kyselyyn osallistuneista naisista. Lähes puolet (46%) haluaisi vain venyä sängyssä pidempään päästäkseen ”seksituulelle” ja neljännes sanoi, että jos kumppani imuroisi tai veisi roskat ulos, voisi se todennäköisesti johtaa seksiin.

Tutkimuksessa paljastui vielä, että suosituin paikka pikaiselle seksille oli 42 prosentille vanhemmista leikkihuoneessa tai olohuoneessa sen jälkeen, kun lapset olivat menneet nukkumaan. Neljännes sen sijaan kävi lemmenleikkeihin suihkussa, kun taas yksi viidestä lukitsi makuuhuoneen oven tai harrasti seksiä lukitussa kylpyhuoneessa.

Lähde: Metro