8-vuotiaan tytön laulu peräaukoista on jättihitti – ”Ehkä siellä on astronautteja, ehkä alieneita”

Tytön laulusta on tehty jo cover-versioita, sillä laulu sai suuren suosion netissä.

Monissa lapsiperheissä on varsin tuttua, että lapset keksivät kaikenlaista viivytelläkseen nukkumaanmenoa. 8-vuotias Jolee Dunn ei ole tähän poikkeus, mutta tämä tyttö keksi viivyttelyyn varsin omaperäisen tavan: hän esitti hurmaavan kappaleen nimeltä I Wonder What’s Inside Your Butthole, kertoo Mashable.

Joleen äiti, laulaja-lauluntekijä Lisa RieffelDunn julkaisi videon tyttärensä laulusta Twitterissä toukokuun alussa. Sittemmin laulusta on tullut jättihitti, tviitti on lähtenyt leviämään ja I Wonder What’s Inside Your Buttholesta on tehty jopa cover-versioita.

”Jolee tekee jatkuvasti hassuja pieniä lauluja. Hän on hauskin ihminen, jonka olen koskaan tavannut”, äiti kertoi.

Kappaleessa mun muassa pohditaan, löytyykö peräaukosta astronautteja tai alieneita. Kun Joleelta kysyttiin, mikä inspiroi häntä ekemään laulun, oli vastaus simppeli:

”Joskus sitä vain miettii peräaukkoja.”

Rieffel-Dunnin mukaan Jolee on tehnyt lauluja niin pitkään kuin hän muistaa. Tällä hetkellä Jolee käy pianotunneilla ja tekee ensimmäistä EP-julkaisua, joka sisältää tietysti viraalin hittikappaleen peräaukoista sekä kappaleen Donald Trumpista nimeltä Why Do You Be Near to Donald Trump, jossa Jolee muun maussa sanoo Trumpia hieman tyhmäksi ja että Trumpin pitäisi joutua vankilaan.

Alta voit kuunnella Joleen peräreikälaulun, ja sen alta löydät laulun Donald Trumpista sekä cover-versioista 8-vuotiaan hittikappaleesta.

Laulu Donald Trumpista:

Cover-versioita I Wonder What’s Inside Your Buttholesta:

Lähde: Mashable


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.