Moni haluaisi varmasti näyttää muiden silmissä oikein viehättävältä, mutta kaikki eivät sitä ole.

Sille, että näyttää muiden mielestä epäviehättävältä, tehdään taas paljon asioita, joita ei edes tajuta. Tässä olla kahdeksan asiaa, jotka vähentävät viehättävyyttä, eikä sitä jokainen edes itse huomaa. Ehkä opit itsekin näistä jotain, olet sen jälkeen muiden silmissä viehättävämpi kuin nyt.

1. Valvoa liian myöhään

Kauneusunista ei puhuta turhaan. Kun nukkuu tarvittavan määrän yössä, pysyy myös hehkeämmän näköisenä. Mutta jos on valvonut illalla pitkään eikä ole nukkunut sen jälkeen yöllä kunnolla, sen näkee naamasta jo seuraavana päivänä.

2. Olla ilkeä

Kun on ilkeä ja näyttää ilkeältä, ei taatusti näytä muiden silmissä viehättävältä.

3. Istua kumarassa tai liian rennossa asennossa

Selkä suoraan, kun istut, jos haluat näyttää muiden silmissä viehättävältä. Jos röhnötät istuessasi, se ei näytä mukavalta.

4. Olla stressaantunut

Kun on stressaantunut ja näyttää myös siltä, ei näytä viehättävältä.

5. Ei näyttää tunteita ilmeiden avulla

Jos kasvoista ei näe mitä ihminen tuntee, ei se ainakaan näytä viehättävältä. Ilmeillä saa paljon aikaiseksi sellaista, joka näyttää viehättävältä!

6. Olla huumorintajuton

Liian vakava nainen, ei ole viehättävä. On hyvä osata nauraa muiden vitseille, joka antaa itsestä oikein mukavan kuvan, josta muiden on helppoa pitää.

7. Olla laiska

Jos on täysin hyödytön eikä auta muita, ei se taatusti anna itsestä kovin viehättävää kuvaa. Jos on edes hieman avuliaampi, on se jo hyvä alku.

8. Valehdella

Kukapa pitäisi valehtelijasta, varsinkaan sellaisesta, joka tekee sitä jatkuvasti.

Lähde: Yourtango