Moni voi olla rakastunut tai ainakin ihastunut sinuun. Mutta osaatko arvata, miksi joku kohdistaa sen juuri sinuun?

Tässä on syitä, miksi joku voi rakastua toiseen. Independent -sivusto on listannut niitä peräti seitsemän kappaletta. Kokeile arvata, voisiko niistä jokin olla juuri se syy, miksi sinuun rakastutaan.

1. Altistuminen

Tämä voi kuulostaa oudolta, mutta jos jatkuvasti törmään samaan ihmiseen, hän voi sitä kautta vähitellen rakastua sinuun. Tämä vetovoima vain kasvaa, jos satutte jatkuvasti tekemään jotain samaa asiaa, jonka kautta törmäätte.

2. Pienet eleet

Luuletko, että suuret eleet saavat rakastumaan. Se ei ole täysin totta, koska sekin voi saada rakastumaan, jos kohdistat jotain henkilöä kohden myös vähäpätöisempiä eleitä. Eleen ei tarvitse olla suuri esimerkiksi se, että viet hänet kuumailmapallomatkalle. Se voi olla ihan pienikin, ja hän voi silti rakastua sinuun.

3. Tuet häntä vaikeuksissa

Jos olet hyvänä tukena hänen kohdatessaan vaikeuksia, auttaa se häntä rakastumaan sinuun.

4. Olet itsenäinen

Sinun ei tarvitse olla vain kiinni hänessä. Jos pidät kiinni omista jutuistasi suhteenne aikana, se voi jopa pistää hänet rakastumaan sinuun enemmän. Se on paljon parempi vaihtoehto, kuin että alat roikkumaan hänessä, ja unohdat kaiken muun eli itsenäisyytesi.

5. Muistutat häntä jostain hänen läheisestään

Tunnemme olomme mukavaksi, kun olemme tuttujen asioiden tai ihmisten seurassa. Jos vaikutat joltakin hänen läheiseltään, on hänen helpompi rakastua sinuun. Jos sinun piirteissäsi tai tavoissasi on hänelle jotain tuttua, hän pitää niistä.

6. Olet leikkisä

Jos hän viihtyy seurassasi, jo se saa hänet tietysti pitämään sinusta.

7. Kohtelet muita hyvin

Vaikka kohtelisit häntä hyvin, se ei riitä. Sinun pitää kohdella myös muita hyvin, jotta hän pitää sinusta helpommin. Silloin näytät hänelle helpommin parhaat ominaisuudet.

Lähde: Independent