Onko kumppanillasi rasittava eksä? Näiden neuvojen avulla selviät tilanteesta voittajana!

Harva meistä on kovin innoissaan siitä, että kumppanillamme on entisiä tyttöystäviä. Erityisen ärsyttävää tämä on, jos eksä on tietynlainen.

Jos entinen tyttöystävä esimerkiksi ottaa jatkuvasti yhteyttä poikaystävääsi, selkeästi haluaa hänet takaisin ja tuppautuu elämäänne väkisin, voi olla hyvin vaikeaa tulla tilanteen kanssa toimeen.

Koska useimmilla meistä on menneisyys, on kuitenkin tarpeen kohdata se tosiasia, että eksiä on olemassa, ja jotenkin se täytyy hyväksyä.

Koita ajatella, että eksä on eksä hyvästä syystä, ja sinä olet nyt poikaystäväsi elämässä, eikä hän.

Jos tilanne – ja eksä – kuitenkin ärsyttää toden teolla, kokeile seuraavia vinkkejä.

  1. Näytä hänelle, että viis veisaat hänen käytöksestään, sillä se saa hänet todennäköisemmin lopettamaan huonon käytöksen.
  2. Sinulla on oikeus odottaa, että poikaystäväsi kunnioittaa sinua, eikä anna eksän käyttäytyä huonosti sinua kohtaan.
  3. Sopikaa yhdessä poikaystäväsi kanssa, millaiset rajat teillä on eksiinne. Saako eksää tavata ja millaisessa yhteydenpidossa eksiin saa olla.
  4. Jos eksä haluaa jatkuvasti poikaystävääsi apuun ratkaisemaan hänen ongelmiaan, osoita poikaystävällesi, ettei hän ole vastuussa eksästään, eikä hänen tarvitse pelastaa eksäänsä jatkuvasti pulasta.
  5. Ole itse ystävällinen ja kohtelias, äläkä alennu huonoon käytökseen.
  6. Älä anna hänen ärsyttää tai loukata sinua! Muista, että sinä olet onnellisessa suhteessa ja hän on vain menneisyyttä.
  7. Ennen kaikkea: luota poikaystävääsi. Ellei hän anna sinulle syytä uskoa toisin, luota siihen, että hän ei vaaranna suhdetta kanssasi.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk