Voisiko se olla totta, että jokaisen menestyneen naisen tunnistaa käsilaukun perusteella?

Ainakin Allwomenstalk-sivuston mukaan sen voi tehdä sillä perusteella, mitä käsilaukun sisältä löytyy, joten sinne on päästävä kurkistamaan, jos asian haluaa selvittää. Laukku on tärkeä asia, kun naisen pitää onnistua olemaan menestynyt. Siellä on sisällä monta asiaa, joista nainen saa siihen apua.

Monilla naisilla laukusta löytyy paljon sellaisia asioita, jotka ovat siellä ihan turhaan. Jos olet yksi heistä, älä huoli, koska voit korjata asian milloin tahansa. Katso ensin tästä alta, että mitkä seitsemän asiaa sieltä yleensä löytyy, jos nainen on menestynyt.

1. Muistikirja ja kynä

Jokaisella menestyvällä naisella pitäisi olla käsilaukussaan muistikirja ja kynä. Sitä ei koskaan tiedä, milloin saa loistavan idean tai milloin on kirjoitettava muistiin tärkeä puhelinnumero. On aina parasta valmistautua, mutta tämänhän voisi toki hoitaa myös älypuhelimella?

2. Käsidesi

Menestyvä nainen tapaa joka päivä paljon ihmisiä ja joten hänellä ei ole aikaa sairastua. Ota mukaan pieni pullo käsidesiä, jotta sinulla on mahdollisuus tappaa bakteerit ennen kuin ne iskevät sinuun.

3. Käyntikortteja

Menestyvä nainen kantaa aina mukanaan muutamaa käyntikorttia. Koskaan ei tiedä, kenen tapaat tai milloin uraan voisi saada nostetta, joten on aina parasta valmistautua hyvin. Pidä käyntikorttisi ajan tasalla ja puhtaina sekä hanki käyntikorttikotelo, joka täydentää tyyliäsi.

4. Laitteiden laturit

Käsilaukussa on hyvä olla mukana latureita, koska ei koskaan tiedä, milloin on ehkä ladattava puhelin, tietokone tai tabletti. On parasta pitää aina puhelin tai tabletti käsien ulottuvilla, jotta voi vastata esimerkiksi kaikkiin päivittäin tuleviin sähköposteihin ja muihin viesteihin. Ja tietysti se puhelinkin säilyy hyvin siellä käsilaukussa.

5. Terveellinen välipala

Jos haluat menestyä alalla, sinun on aina oltava valmis toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Voit tehdä sen liikkumalla säännöllisesti, nukkumalla riittävästi ja syömällä terveellisesti. Sinun olisi hyvä kantaa laukussasi aina terveellistä välipalaa ja vesipulloa pysyäksesi nesteytettynä.

6. Meikkejä

Meikkejä ei tarvitse kantaa laukussa suurta määrää. Siellä olisi hyvä olla huulipuna tai huulikiilto, ripsiväri, kosteuspyyhkeitä, aurinkovoidetta, kampa ja peili. Sinun ei tarvitse kantaa mukanasi koko kauneusarsenaaliasi näyttääksesi upealta.

7. Hammaslankaa

Kaunis hymy auttaa myös menestymisessä. Esimerkiksi hammaslanka voi estää mahdollinen kiusallisen hetken. Varmista myös, että pidät hengitysesi raikkaana, joten purkkaakin on hyvä olla laukussa.

Kuulostiko tutulta käsilaukun sisällöltä?

Lähde: Allwomenstalk