Näiden trendiehostusten avulla sinäkin saat pimpistäsi todella näyttävän!

Kukapa meistä ei haluaisi, että oma alapää olisi mahdollisimman kaunis ja visuaalisesti miellyttävä. Perinteisesti vaginan ulkonäölle ei juuri ole tavattu tehdä suuria operaatioita; sheivaaminen ja peseminen ovat olleet pitkälti ne ainoat toimenpiteet, mitä suurin osa meistä omalle vaginalleen tekee.

Intiimialueen sokerointi ja vahaus nousivat myös isoiksi trendeiksi vuosia sitten, mutta nyt ollaan oltu luovia senkin edestä! Erilaisia vaginaan keskittyneitä kauneusrutiineja ja -operaatioita löytyy vaikka millä mitalla. Suurin osa niistä toinen toistaan päättömämpiä.

Jos siis itsekin haluat tuunata alapääsi visuaalisesti mahdollisimman miellyttäväksi ja jopa näyttäväksi, tässä sinulle enemmän tai vähemmän omituisia vaihtoehtoja.

 1. Glitteriä pintaan
  ”Vajazzlingiksi” kutsuttu operaatio keskittyy tekemään pimpistäsi mahdollisimman näyttävän: vaginan uloimmat osat peitetään nimittäin kimmeltävillä glittereillä ja koristekivillä. Sitä ennen vagina pitää tietenkin sheivata, sillä karvaiseen majavaan ei glittereitä voi liimata. Glitteriä ei tietenkään myöskään lisätä limakalvoille, ainakaan tarkoituksella! Glitterin määrästä riippuen operaatio maksaa 10–50 euroa, eli kannattaa miettiä tarkkaan, mitä tilaisuutta varten haluaa majavansa tuunata.

 2. Höyrytys
  Vaginan voi myös höyryttää putipuhtaaksi, ja operaatio tehdäänkin tavallisesti 1–2 päivää kuukautisten loppumisen jälkeen. Asiantuntijat eivät kuitenkaan suosittele operaatiota kenellekään, sillä siinä voi ensinnäkin polttaa vaginansa, ja lisäksi alueen oma, luonnollinen bakteerikanta voi päätyä epätasapainoon.

 3. Immenkalvon korjaus
  Jos olet jo menettänyt neitsyytesi, mutta haluaisit vaikuttaa neitsyeltä uudestaan, ratkaisu on immenkalvon korjaus eli hymenplastia. Halpaa lysti ei ole, sillä toimenpiteen hinta liikkuu nelinumeroisissa summissa.

 4. Valkaisu
  Jos satut olemaan tyytymätön vaginasi väriin: ei huolta, asialle voi tehdä jotain! Naisille on tarjolla erilaisia valkaisevia voiteita, joiden avulla vaginan värin saa vaalennettua haluamakseen. Tämä on kuitenkin erittäin haitallista terveydelle, sillä valkaisuvoiteet voivat aiheuttaa muun muassa maksavaurioita ja kilpirauhasongelmia. Tätä ei siis todellakaan suositella kenellekään.

 5. ”Kasvohoito”
  Vaginalle voi myös tehdä niin kutsutun kasvohoidon, vaikka kasvoista ei tietenkään olekaan kyse. Toimenpide kuitenkin jäljittelee kasvohoitoa, sillä ensin vagina puhdistetaan, kuoritaan, sisään kasvaneet karvat poistetaan, vaginalle levitetään naamio ja lopuksi siihen levitetään hoitava voide.

 6. Kauneusleikkaukset
  Vaginalle voi tehdä immenkalvon korjauksen lisäksi kaikenlaisia muitakin jännittäviä leikkauksia. Suomessakin tarjotaan muun muassa häpyhuulten ja emättimen muotoiluleikkauksia, häpykummun rasvaimua ja rasvansiirtoa ulompiin häpyhuuliin. Näissäkin operaatioissa hinnat liikkuvat pääosin nelinumeroisissa summissa, eli ihan halpaa lystiä leikkaukset eivät ole, järkevästä puhumattakaan.

  Itse en ainakaan tekisi näistä ainuttakaan! Entä sinä?

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib